Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgghhg

Maść czy krem cynkowy?

Polecane posty

Gość hgghhg

Co wg was lepiej zadziała na trądzik? Czy łykanie cynku też daje jakieś efekty?

Gość Isotrex
Zainwestuj w recepte na isotrex ;d albo idz do apteki i popros o tą masc moze Ci dadza, mi dali ;d

Gość hgghhg
Możesz coś więcej o tym napisać? Jak długo stosowałaś, czy trądzik zniknął bezpowrotnie itd?

Gość Isotrex
Tradzik nie zniknol, ale jest coraz lepiej ;] Mysle ze za jakies 2-3 miechy powinienem nie miec tradziku. Poczytaj troche o tej masci ;)

Gość Isotrex
nie zniknął mialo byc ;d

Gość suurrri
Ja stosowałam na trądzik wiele maśći, tabletek i innych żeczy i najbardziej poskutkowała maseczka z drożdży do tego 3 razy dziennie piłam herbate: Bratek, natura pomogła ;) a nie jakieś chemiczne leki które tylko pogarszały stan mojej skóry

Gość wytrzymała
Do hgghhg i to i to stosowałam,ale efektów nie było:(:(:( Do Isotrex:Nie sądze,żeby ktoś wydał taki mocny lek bez recepty:(:(i bez konsultacji z lekarzem Może i pomaga isotrex ale jak wszystkie leki na trądzik dopoki bierzesz jest dobrze,a poźniej wszystko powraca(nawet zdwojoną siłą) SUURRRI bardzo mądrze zgadzam się z tobą:)Też wielu tych specyfików używałam,antybiotyków,maści i pomagały tylko na chwile tzn.jak przestawam brać było 100 razy gorzej:(:(:((a wydałam na nie może z 1000zł) Niestety ja maseczki z drożdzy nie używałam,ale słyszałam ponoć,że baaardzo dobra(Mogłabyś mi dać przepis?Byłabym wdzięczna)Narazie jestem na etapie ccebulowej:)Brzmi śmierdząco,ale efekty są:)Moja kuracja :rano myje twarz mydełkiem bambino poźniej nakładam kremik bambino,a na to punktowo sudocrem,wieczorem ścieram cebule na tartce i robie maseczke z tej cebuli.po 15 minutach zmywam wodą i sok który mi pozostał użwam na noc jako tonik i dopiero rano zmywam,a i jeszcze 2 razy dziennie używam face okey:)

Gość podnoszess
No niestety tradzik powraca jak po wszystkim (u mnie). Chyba postaram sie o recepte na izotek i bede mial swiety spokój z tymi wulkanami ..