Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bogusia1990

jaki makijaż przy braku brwi i rzęs?

Polecane posty

zastanawia mnie jak powinnam malowac oczy poniewaz z powodow dermatologicznych nie mam brwi rzes i rowniez wlosow mam bardzo jasne wrecz blekitne duze oczy niektorzy mowia ze troszke skosne( moze przez brak rzes wlasnie) z natury jasna karnacje z lekkimi piegami teraz przybrala kolorek brzskwiniowy na dzien dzisiejszy uzywam miekkiej kredki i elaynera na powieki nakladam tez podklad i jasniejsze cienie zastanawia mnie czy jest to poprawny makijaz czy moze istnieje inny sposo na zatuszowanie tych defektow:( musze dodac ze odwrocenie uwagi od oczu np poprzez malowanie ust w moim przypadku odpada:/ a nakladanie okularow tez wydaje mi sie troszke bez sensu moze tylko w ramach odmiany itp dodam jeszcze ze kolorek wloskow z peruki to ciemny braz ze zlotymi refleksami ma kto jakis pomysl???:(

Gość karina888
a może bys sobie zrobiła makijaz permanentny na brwi i np kreski na powiekach?

myslalam juz o tym jednak jest to spory wydatek na same brwi musialabym wydac 450 zloty:/ plus rzesy jakies 300 z tego co dowiadywalam sie na konsultacji w najblizszym czasie mam zamiar skusic sie na permanentny na powiekach bez brwi jakos dam rade:) no ale do tego czasu...:/