Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowy tulipan

PRYSZCZE!!!!!!!!!!!! 22 LATA..... I NADAL PRYSZCZE!!!!!! ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość naddia1
znów ja, kazdy topic o pruszczach zwiedze mam 22 takze no prawie dzis zrobilam wymaz, za tydzien wyniki, poszlam prywatnie i tak wiecej wydalam kasy na kosmetyki niz na to, moglam to zrobic od razu nie czekajac na zlecenie lekarza, czasem mam wrazenie ze nie zlecaja tego od razu zeby troche napchac kieszen naszym tradzikowym kosztem i tak juz porzadnie nadszarpnietym ale nie o tym, mam te 22 lata obecnie zadnej chemii, myje twarz w wodzie przegotowanej, i smaruje olejkiem z drzewa herbacianego a takze na policzki nakladam krem bambino ktory zawiera tlenek cynku- super mam tradzik ropny bralam hormony bo jak Ty mam podwyzszony poziom testosteronu ale odstawiam, takich syfow za mego zycia nie bylo nigdy wiec mam wrazenia ze to g**o daje

Gość kolorow@
ja też mam juz praktycznie skonczone 22 lata i nadal wyskakuja mi pojedyncze pryszcze, z wiekiem cera wcale sie nie poprawia. mam zaskórniki, grudki czasem pojedyncze pryszcze które potrafią mi też wyskakiwać w dzienych mejscach jak nos, czy płatek ucha. i do tego zaczerwienienia, spowodowane wrażliwą skórą miejscami. nie jest to jakis poważny trądzik chorobowy, nie mam bruzd itp. ale miałam nadzieje że to mi kiedys przejdzie , a tak zawsze przed okresem wychodzi mi jakis przyszcz, albo jak zjem wiecej czegos słodkiego lub tłustego. czy ktos też tak miał? czy to kidys przechodzi?

Kolorowa@ - ja mam bardzo podobnie... mam 22 lata, i jak nigdy nie miałam tradziku, tak od kilku miesięcy przed okresem regularnie wyskakuja mi jakies krostki, czasem pryszcze... A i czasami jest tak, że do nastepnej miesiączki te juz powstałe nie zdążą sie wygoic :( no kurczę.. stosuje Benzacne.. ogólnie pomaga troche ta maść, ale nie aż tak drastycznie.. I na dodatek mam to samo na plecach, bardziej nawet niz na twarzy... to dopiero dramat, bo jak tu sie ubrać w strój kapielowy.......

Gość uu wspolczuje bardzo
ja mam 28 i lekko ustepuja w ostatnim czasie, ale te jeszcze mam.. maskara

kobieto ja mam 25 i od roku mam nawrot syfow...strasznie mnie przesladuja i nic nie pomaga...

Gość TheJooKerr
A chuj ci w dupe ja też mam w chuj pryszczy i wale to jeb :p

Gość magdamonsterhighms1000
ja też mam bardzo dużo pryszczy ale smaruje se to kremem no i jakoś to pomaga :D :)

Gość Maaadzia1060010
Ja mam od 28 lat pryszcze i nic nie pomaga już niewiem co robić :(

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Pozbyłam się tego raz na zawsze i już nie zamierzam wracać do tego tematu:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl