Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladynka32

Dzieczyny, zamiescilam fotki swojego synka w konkursie mali mistrzowie, ale mam

Polecane posty

Gość balladynka32

pytanie. jak to sie dzieje, ze w czolowce dzieciaczki mają prawie 1,5 tysiaca glosow? to jakis cud chyba :) moj maluch dzieki Wam uzbierał 10 glosow i juz postęp spory, ale do czolowki to jak z motyką na słońce :)

Gość to opowiedz
jak dasz linka to i ja zagłosuje :D

w tym konkursie siedza ciagle te same osoby. Oni maja po kilkadziesiat kant i sami na siebie glosuja, dla nikogo nowego nie dadza sie przebic, bo jak tylko ruszysz do przodu, to obniza Ci srednia, wstawia \"odpowiednie\" komentarze i poprostu zrezygnujesz.........ale powodzenia :)

Gość balladynka32
haha, mama41, chyba masz racje :) daj linka do swojego syneczka.

Gość balladynka32
oooo, to Ty moja spora konkurencja jestes, ale masz piątaka :D a malucha na chodzik nie sadzaj, za wczesnie, niech sam sił nabiera.

moj maluch siedzi w chodziku raz na tydzien po 10 minut..............wychowalam juz dwojke dzieci :)

Gość balladynka32
no chyba, ze tak :) moj tez 6 miesiecy i smigal po podlodze, wiec nie widze zawyzenia wieku, ale zlych komentarzy nie masz. nie ma po co rezygnowac. tylko jakie szanse to inna sprawa

nie zalezy mi ani na kamerze, ani na aparacie, zreszta ja mieszkam w stanach, a fotki umiescila moja corka, ktora mieszka w Polsce :) MOj zaczal pelzac jak mial 3,5 miesiaca. Jak mial 4 miesiace to wlasnie filmik zostal tam umieszczony i to tak ludzi zbulwersowalo, ze moj synek tak wczesnie zaczal pelzac, nawet wyklad ksiazkowy mi dano jak powinno rozwijac sie dziecko w 4 miesiacu :) Smieszne...

Gość anjki anji anji anji anji
Słuchajcie,ja tez zamiesciłam tam zdjecia i dostałam kilka głosów ale nie wiem jak zagłosowac na osoby które oddały na mnie głos.Podaja lik ze swoja strona ale nie kumam jak ją otworzyć

Gość balladynka32
widze, widze, tak sobie mysle, jaki byl moj jak mial 5, bo w szesc na mur smigał, bo mamy fotki. widze tez, ze rzeczywiscie ktos celowo obniza innym srednią, szczegolnie to widac przy najnowszych, ze ktos daje jedynki. no to my juz na pewno daleko nie zajedziemy :D

jesli ktos zaglosowal na zdjecia Twojego dziecka to pewnie zostawil link. Link tez musisz skopiowac do wyszukiwarki, czyli tam gdzie zwykle wpisujesz strone www. Jesli ktos zaglosowal, a nie zostawil link, to Ty nie znajdziesz tej osoby

Gość anjki anji anji anji anji
zostawił link,ale co z tego ...jak go wklejam to nic nie ma,Może musze cos z niego usunąc?

Gość balladynka32
mama41 daj nam tez co łaska, link jest troszke wyzej :D

balladynka, wejdz na jakis profil z pierwszych miejsc, a zobaczysz co tam sie dzieje :)

Gość balladynka32
ankji mysle, ze trzeba skopiowac link i do paska adresowego nie wiem, mi nikt jezcze w komentarzach nie zostawial linkow, ale tak podejrzewam

Gość balladynka32
mama41 ok zaraz zerkne, bo sprawa smierdzaca rzeczywiscie

Gość balladynkaaa
nie umiem zaglosowac :( :(

Gość balladynka32
haha, claudusia górą - chyba całe miasto glosowało na album

Gość balladynka32
dzieki, mama41, trzeba dystansu do takich konkursow, ludzie cwaniaczą jak mogą. zreszta jak w zyciu :)

no dobra, wytlumacze lopatologicznie :) Jesli jestes na swoim profilu i wlasnie czytasz jakis komentarz z linkiem, to spojrz do gory na wyszukiwarke i tam zobaczysz swoj adres profilu z numerem. teraz wykasuj ze swojego adresu numer i wpisz ten numer, ktory jest na podanym linku :)

Gość balladynka32
mama41 - filmik chcialam Ci podniesc piątakiem, ale sie jeszcze nie podciagnał, ale i tak wysoko - gratuluje :)

tam ludzie donosy na siebie pisza do wlasciciela stronki i konkursu.cuda sie tam dzieja :D

Gość balladynkaaa
ach, to trzeba miec konto, w takim razie nie moge pomoc :(

daniem 5-ciu misiow na filmik i tak nic nie zdzialasz, ale dziekuje. Mi na ten filmik regolarnie ktos daje jedynki :D. Ktos nie moze przezyc, ze moj Maksymilianek tak wczesnie zaczal pelzac, hihihihihiih