Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladynka32

Dzieczyny, zamiescilam fotki swojego synka w konkursie mali mistrzowie, ale mam

Polecane posty

balladynko, skoro umiescilas fotki w konkursie, musialas sie tam zalogowac, wlasnie z tego zalogowanego konta mozesz dawac misie, mozesz glosowac :). Glosuje sie tak, ze misie musza sie zarozowic, ale trzeba uwazac, zeby nie kliknac za wczesnie np. na drugim misiu, bo tak obnizasz niechcacy srednia. Trzeba zaznaczyc kursorem 5 misiow, zeby sie zarozowily i na ostatni dopiero kliknac :)

Gość balladynka32
mama41, to nie ja nie potarfie gosowac, ja juz dzis sie naglosowalam, ze hoho. to ktos inny, napisal balladynkaaa, chyba to bylo nawolywanie :)

Gość balladynka32
ja jestem balladynka32 moj maly to mistrz w pokrzykiwaniu, wiec pedze go udobruchac :)

no faktycznie hihihihihi, okazalo sie, ze rozmawiam z dwiema balladynkami, a nie jedna. Chyba upal mnie rozkojarzyl deczko :D Sorki :)

Gość balladynka32
spoko, my zmykamy na spacer :)

milego spaceru, a drugiej balladynce dziekuje, ze chciala zaglosowac :)

nie mozna tego sprawdzic. Przewaznie jak ktos daje mala ilosc punktow, to robi to z ukrycia, bez zostawiania sladow za soba....

Gość kazzara
Ja właśnie wycofałam synka z konkursu. Nie wyobrażam sobie żeby dać jakiemuś dzieciaczkowi inaczej niż 5. A tam to jakies szaleństwo jest. Normalnie w szoku jestem. Nie przemyślałam tego za bardzo a teraz żałuję bardzo, że w ogóle dałam tam fotkę. W ogóle konkurs tragiczny bo jak można oceniać na punkty dzieci. Jak miałam głosów poniżej 10 to średnia była 5.0 szopka się zaczęła jak mialam coraz więcej głosów. Normalnie jakiś wyścig szczurów. Myślałam, ze ten konkurs jest trochę na innych zasadach. Jak dla mnie to ogromny minus dla Neste - antyreklama

kazzara no z tym to masz rację. Trochę to poronione żeby dzieci na punkty oceniać, ale wiesz... założenie jest takie, żeby oceniać umiejętność dziecka w stosunku do jego wieku - no a tam i tak w większości jest konkurs min czy urody (bez bicia się przyznaję, że też to tak potraktowałam bo jakąkolwiek umiejętnością bym się pochwaliła to i tak wyprzedzając kogokolwiek zaczęli by zaniżać).

no wiec wlasnie :) Zalozylam nawet topik o tym konkursie, ale przeszedl bez ucha :) Ja wyszlam na oszustke w tym konkursie, ale mam to w nosie, bo ja nie zanizylam wieku swojego synka, a tam faktycznie jest wyscig szczorow :) Chyba tez wycofam synka...

szczurow..........matko z ojcem ide odpoczywac, bo az zal patrzec jakie bledy robie :D sorki

Gość kazzara
Przyznaję się, ze nie doczytałam nawet dokładnie zasad tego konkursu. Na początku zaczęłam dawać 5 kazdej fotce jaka mi wpadła w oko po prostu. Nawet mi do głowy nie przyszło zeby oceniac inaczej, po prostu tak mam zakodowane w głowie, że każde dziecko jest piękne i wyjątkowe i zasługuje na 5. Później dawałam głos tylko tym którzy dali głos na mojego synka, oczywiście 5. Coraz dłużej się zastanawiam nad tym konkursem to coraz bardziej jestem zła na siebie, że w ogóle wzięłam w nim udział. Szkoda gadać tylko się niepotrzebnie wkurzyłam i już.

kazzara, ja w tamtym miesiacu napisalam na kartce " Wszystkie dzieci zasluguja na 5 misiow", zrobilam zdjecie i wstawilam w swoim profilu, ale to tylko spotegowalo obnizanie sredniej na fotkach mojego synka :)

Gość kazzara
Ja nie mogę. Trudno uwierzyć, ze kobiet które mają dzieci mogą do tego stopnia być nieczułe. Ja to chyba jestem jakas naiwna. Człowiek całe życie się uczy.A Twój pomysł był oki z tym zdjęciem ale reakcja po prostu zwala z nóg.

moja kolezanka miala IP zmienne jak tylko rozlaczala sobie net to miala inne cos tam tez wygrala chyba jak byl konkurs na glosy :)

Gość baladynka32
bliźniaczki, spoko, do przodu :) juz ktos srednia opuscil balladynka podniesie piątakiem :)

Gość baladynka32
oo, a jeden to wojtus, jak nasz :) kazzara - rozumiem Cie dobrze, sama tez bylam o krok od rezygnacji, blizniaki mnie jakos podbudowaly, bo chcialam kasowac. pierwszy dzien konkursu i czuje sie znismaczona zachowaniem matek - to takie maluczkie. fajny było zdjecie Twojego brzdaca - tak milo zaczal sie dzien, a skonczyl na rozczarowaniu.

Gość kazzara
Ode mnie też 5 dla bliźniaków

Gość balladynka32
oo moj topik juz dawno synka wycofałam z tego bajzlu

Gość balladynka32
no prosze, u april raptem 6 glosow a srednia 4,2 - mili ludzie :/