Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżżalony

Zostawiła mnie po 13 latach...

Polecane posty

Gość rozżżalony

Muszę się gdzieś wyżalić i niestety trafiło na Was. Wczoraj moja żona powiedziałą mi, że odchodzi. Byliśmy razem 13 lat, z czego 11 jako małżeństwo. Układało nam się naprawdę świetnie - a przynajmniej tak sądziłem. Wiadomo, że nie brakowało spięć, ale zawsze udawało nam się szybko je rozwiązać. Mamy podobny gust, zainteresowania... Była moją przyjaciółką i kochanką, w każdej płaszczyźnie się pogadywaliśmy. Byłem przekonany, że spotkałem osobę, z którą spędzę resztę życia. Do wczoraj... Powiedziała, że już dłużej nie wytrzyma takiego życia, więc odchodzi. Że chce spróbować nowych rzeczy, rozwijać się, iść do przodu, a ja jej to uniemożliwiam. (Nigdy, ani słóweczkiem nie mówiła mi tego). Mówiła też wiele innych rzeczy, a gdy spytałem ją wprost, czy ma kogoś, w końcu się przyznała. Podobno trwa to już od roku... Spakowała się i pojechała nie wiem gdzie, a ja od powrotu z pracy siedzę i piję... Mamprawie 40 lat i odechciewa mi się żyć. Życie zawaliło mi się jak domek z kart...

Gość rozżżalony
Szkoda że nie moge cofnąć czasu i jej nie zdradzać przez ostanie 3 lata :(

40 lat to nie taki zły wiek. Ułożysz sobie jeszcze życie. Dobrze, że to wyszło teraz, a nie za np. 10 lat. Powodzenia!

Gość rozżżalony
to podszyw. Nigdy bym jej nie zdradził.

Gość rozżżalony
No ale seks z innym facetem to nie zdrada bo zdradzić można tylko z inną kobietą.

Gość miła blondynka
do rozzalonego. wez sie wgarsc wiem ze nie jest ci łatwo ale zalamanie ci w niczym nie pomoze a pogorszy sytuacje a picie tym bardziej.

Myślę że ... ona do ciebie wróci. Za jakiś rok, dwa. Teraz jest ciężko ale w sumie to odpusc sobie myślenie o tym co teraz. Zastanów sie jak się zachować gdy wróci skruszona.

Gość miła blondynka
moja dobra rada znajdż sobie przyjaciólke która pomoże ci zapomieć i przetrfać w tych trudnych chwilach załamania

Przestań myśleć o niej zajmij się czymś co cie będzie rozwijać. I najważniejsze żebyś był w towarzystwie innych ludzi, poznawał nowych ludzi. Bo jak bedziesz siedział sam w domu nie będizesz w stanie nie rozpamiętywac tego i i to cie zniszczy psychicznie.

przede wszystkim znajdź sobie kilka zajęć , jakieś nowe hobby nie będziesz o niej tyle myślał a z czasem wszystko się ułoży na pewno

Gość rozżżalony
Dzięki za dodawanie otuchy, ale aktualnie wydaje mi się, że to koniec wszystkiego. Gdyby to był pojedynczy skok w bok, pewnie jakoś bym to przełknął, ale ona zdradzała mnie przez rok... najbliższa osoba oszukiwała dzień w dzień. Straszne uczucie... Mamy jedno dziecko, ale teraz na szczęście jest w dziadków na wakacjach. I dobrze, bo nie powinnno widzieć ojca w takim stanie...

Gość rozżżalony
Zabrała? Dla dziecka chyba lepiej, żeby mieszkało z matką... Kocham moją córeczkę bardzo, ale jaki sąd przyzna opiekę ojcu? :O

Gość zaciekawiona Tortem wegierskim
jak sobie nie radzi ze swiadomoscia ze zona go zdradzala to nie da rady sobie z dzieckiem :P

więc teraz najważniejsze jest byś walczył o dziecko, zmiana partnera, rozwód to nie koniec świata nie ma sensu się nad sobą użalać teraz i tak już za późno

Gość miła blondynka
a to w jakim wieku macie te dziecko? to straszne ale lepiej że odeszla niz jak miała by cie dalej oszukiwać. a ty weż sie w garść. ale jak by chciała wrócić wybaczył byś jej zdradę????????

Gość rozżżalony
Nie wiem, czy jestem w stanie wybaczyc.. Nic aktualnie nie wiem. Córka ma 9 lat.

Gość miła blondynka
ale wiesz ja bym nie wybaczyła bo jak zdradziła raz to i by zdradzała caly czas taka prawda. ale z drugiej strony to watpię by chciała wrócić. no najlepiej wygadać się wyżalić to ci przejdzie. ale nie pij bo jescze w nalug popadniesz

Gość oj mamy tu takiego jednego
ktorego żona rzuciła i teraz chla na umór... ktoś wie o kim mowie? :D

Gość miła blondynka
no niestety a dziecko potem ma metlik w glowie bo z drógiej strony matka z drugiej dziecko

http://www.intymnie.com/?str=konkurs&step=1&polecajacy=15497 Potrzebuje jedynie 7 osób do konkursu, was równiez zachęcam, co potrzeba zrobić, zarejestrujcie się, dostaniecie swój link dzięki któremu wystarczy zaprosić 7 osób, w konkursie otrzymuje się luksusowe stringi które można podarować swojej dziewczynie lub komus na prezent np.sobie Zapraszam serdecznie