Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMA NIE WIEM CO ROBIC

Przeczytalam jego archiwum na gg.

Polecane posty

Gość SAMA NIE WIEM CO MAM ROBIC
Moze to jego kolo zapasowe nie wiem. Ale ja z tego archiwum wyczytalam ze on serio jej nie chcial. I tak mi tez powiedzial bo po paru miesiacach klikania z nia i gadania przez telefon ona zapomniala mu powiedziec ze ma dziecko i powiedziala to na spotkaniu wiec to go zrazilo. Nawet w tym grudniu ja bylam niczego nieswiadoma jak on z nia klikal powiedzial mi cos mimochodem ze nigdy nie mogl by sie zwiazac z kims kto ma dziecko bo on nie bedzie wychowywal czyjegos dziecka i ze to by go przeroslo.No i my mieszkamy nie w polsce a ona w pl. A i jeszcze pare dni temu zaproponowal mi wspolne mieszkanie - bo nie mieszkamy ze soba. A i jak do tej pory ani odemnie ani od niego nie padlo slowo Kocham

Hmmmm przeczucia mnie nie mylily przyszedl wczoraj i zaczol rozmowe od tego dlaczego grzebalam mu po kompie. Wiec powiedzialam ze mialam podejrzenia i sprawdzilam jego archiuwum na gg. I wiecie co on zrobil bardzo sie zdziwil i powiedzial ze nie wiedzial, bo sprawdzil historie i okazalo sie ze otwarlam cv jego bylej dziewczyny.- Owszem on ma syf na kompie i srednio dzialajaca myszke.Szukalam sobie naszych zdjec a natrafilam na folder cv - a ze jestem na etapie pisania cv to go otwarlam- zreszta on mi to kiedys pokoazywal, przejrzalam jego cv i jego bylej i kogos tam jeszcze bo bylo ich troche. A na pulpicie mial pare plikow ktore otwarlam przez przypadek i byl tam jakis rachunek czy cos. I on stwierdzil na tej podstawie ze grzebe po jego rzeczach i ze mi nie ufa. Wiec stwierdzilam ze e rzeczy zrobilam i nie widze w tym nic dziwnego, natomiast przyznaje sie do czytania archiwum na gg. - Zaczol sie jakos dziwnie i bezsensownie tlumaczyc ze on nic nie zrobil i ze ta laska jest chora psychicznie- a na pytanie czemu jej napisal ze zaluje ze sms nie byl od niej stwierdzil ze tak z grzecznosci napisal ze zaluje.- No istna maskra - reszte rzeczy co wyczytalam o tej lasce skomentowal ze wymyslam sobie jakies historyjki i w nie wierze i co by nie powiedzial i tak mu nie uwierze bo ubzduralam sobie cos wczesniej. A na odchodne mi poiedzial ze naprawde nic zlego nie zrobil z ta laska i nie czuje sie winny.

Tak z grzecznosci pisze sie komus ze zaluje sie ze mily sms o niewypalonym zwiazku i tesknocie nie jest od bylej ;) - Zenada

Doradzcie cos wesprzyjcie skomentujecie.Prosze

Gość KsiężniczkaHulajnóżka
kObieto, Z całym szacunkiem, ale w tym wszystkim sama się poniżasz. Życze Ci dobrze. Jeśli chcesz budować parodię zwiazku na braku zaufania (bo ukłony, jełsi mu zaufasz? ) ... to brnij. Kopa mu w du*ę daj i to solidnego. Faceci mają tupet. Z grzecznosci Ci rogi doprawia. \\Powodzenia!

Hihihih jasne ze go pozegnalam wczoraj i nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!! A z grzecznosci on robi wiele rzeczy Np z grzecznosci podal jej numer telefonu oraz miejsce gdzie bedzie na wakacjach Z grzecznosci teraz ja poinformowal ze na urlopie byl u siebie w miescie zamieszkania a nie u mnie (dzieli nas 600 km) Z grzecznosci jak ona poinformowala go ze nie ma pieniedzy to chcial jej wyslac kase. Z grzecznosci nawet erotycznie z nia pisal jak ona napisala ze ma ochote na sex. Bo to bardzo grzeczny chlopak jest.

Dla mnie też kłamstwo= żegnaj! zresztą nie wiem czy potrafiłabym zaufać komuś kto mnie tak oszukiwał... :|

Gość KsiężniczkaHulajnóżka
SAMA noszzz taki skarb :| Makabra, co za palant. Dobrze, żego pogoniłaś. Mam nadzieję, ze GRZECZNIE mu o tym powiedziałaś ;) Powodzenia :)

Tak pozeganalam go czule - powiedzialam ze mu nie ufam i ze nie zaufam i ze to na tyle.Powiedzialam mu ze on wie co sadze na temat takich ludzi - on powiedzial ze wie i wyszedl dodajac ze nic zlego nie robi. A kiedys go poinformowalam ze ludzie ktorzy tak sciemniaja w szczegolnosci jak klamia i zdradzaja to dla mnie kanal i nawet nie chcialabym napluc na takiego czlowieka i ze dla mnie to sa smieci a nie ludzie - ale tej sentencji juz nie dodawalam bo powiedzialam to na poczatku zwiazku.

Gość no i brawooooooo
jakby wszystkie laski dawaly kopa w dupe ściemniaczom i oszustom to może wreszcie by coś dotarlo do sukinsynów

Gość Hihihihi
Tak z tym ze on do samych drzwi powtarzal ze nic zlego nie zrobil i ja sobie to wymyslilam i ze to nie jest tak jak bylo tam napisane i ze on naprwde nic zlego nie zrobil i nie mial zamiaru nic zlego robic - bo to z grzecznosci bylo.- Masakra co za kretyn

To wczesniejsze pod nickiem Hihihih pisalam ja

kurczaczek25 - jutro bede jeszcze bardziej szczesliwa ze odkrylam to teraz a nie za 5 lat z trojka dzieci. A przed tym incydenetm on proponowal zamieszkanie razem - jak wczesniej wspomnialam mieszkamy za granica i wachalam sie wczesniej co do niego i chcialam wrocic do polski- i super sie ulozylo wracam do pl za 2 tygodnie i jestem happy. Bo nie dam sobie tak mnie traktowac. I sama jestem w szoku ze z jakichs tam uczuc nagle wszystko tak dziwnie u mnie opadlo - tak automatycznie. I wiem ze zle zrobilam czytajac to archiwum - bo zaingerowalam w jego prywatnosc - ale mialam przypuszczenia i jak widac sluszne.

A mysle ze mimo tego ze zle zrobilam bo wtargnelam w jego prywatnosc czytajac to archiwum- wiem ze to nie fair nikt mnie za to nie skrytykowal - ani wy tutaj ani moi znajomi wszyscy ztwierdzili ze si edobrze stalo.

bo dobrze sie stalo lepiej wczesniej niz pozno tak mozesz zregenerowac sily i szukac dalej eheheh :)

Gość ciekawe bardzi
mieszkacie w Irlandii? a on ma na imię P. ?

Owszem mieszkamy w irl a on ma na imie A.

HHIHIHI tez jestem w pracy tzn juz koncze ide do domu, mam nadzje ze sie spotkamy i opowiesz mi c nowego u Ciebie :) a w razie czego to jest 3520810 pozdrawiam 3maj sie :)

Pepita82 odezwe sie do Ciebie na gg jak wroce do domu - to mowilam ja Hihihi oraz SAMA NIE WIEM CO ROBIC ;0 POZDRAWIAM

hihih kurczaczek 25 jak chcesz to sie mozesz umowic z nami ;) bedzie milej a ty skad klikasz?