Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czue sie jak szmata

Chlip Chlip Chlip Chlip

Polecane posty

Gość Czue sie jak szmata

Mam 22 lata i uznałam że pora rozejrzeć się za chłopcem. Poszłam na dyske i poznałam super faceta. Poszliśmy do mnie bo rodzice pojechali na wakacje i chata wolna. Przed zajściem byłam jeszcze dziewicą i nalegałam żeby poczekać do ślubu. W końcu przekonał mnie że to staromodne i wieśniackie, więc oddałam mu swoje ciało do dyspozycji a on sie w nie spuścił. Pomyślałam że to dobry początek na założenie rodziny. Ale on co dziwne szybko ubrał się i spierdzielił gdzie pieprz rośnie. Myślałam że znalazłam przyszłego męża a onokazał się chamem. Nwet nie wiem gdzie mieszka i czy podał prawdziwe imie i nazwisko.Czuje się jak zużyta szmata. Dzisiaj z rana żygałam. Czy moge być w ciąży i jak oskarżyć go o alimenty jak bede w ciąży ???????????? I czy mam jakieś szanse jeszcze na zamążpójście bo słyszałam od kumpla z roku, że dla chłoapka to obciach i największy wstyd jak ktoś w przeszłości rżnął jego wybrankę

Gość no takiej prowokacji
to dawno tu nie było. 😴

Gość Yhmmm
szczerze mowiac zachowalas sie tak skoro przy pierwszym spotkaniu spotkalas sie z nim i od razu mu sie oddalas, na ta chwile proponuje wybrac sie do apteki i kupic teskt ciazowy i go zrbic a o wyniku poinformuj

http://www.intymnie.com/?str=konkurs&step=1&polecajacy=15497 Potrzebuje jedynie 7 osób do konkursu, was równiez zachęcam, co potrzeba zrobić, zarejestrujcie się, dostaniecie swój link dzięki któremu wystarczy zaprosić 7 osób, w konkursie otrzymuje się luksusowe stringi które można podarować swojej dziewczynie lub komus na prezent np.sobie Zapraszam serdecznie

Gość i cos mi sie wydaje
że autorem tej prowokacji jest facet. 🖐️

Gość bywa
i w dodatku chce sie od razu rodzinę zakładać z kimś takim... toż to szok!!!! nie życzę Ci żebyś w ciąży była, ale z takim podejściem do życia to pewnie prędko w niej będziesz...

Gość LUDZIE PRZECIEZ TO PROWOKACJA
nie ma sensu odpisywać! :o :o :o :o :o