Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranitkaasaa

fryzura pana mlodego

Polecane posty

Gość ranitkaasaa

moze to sie wyda smieszne ale nie wiem zupelnie czego uzyc do ulozenia wlosow narzeczonego - chodzi o to zeby byly troszke \"nastroszone\" ale zeby nie bylo tego az za bardzo widac - cos co bedzie dawalo naturalny wyglad a nie tak jak zel. No i oczywiscie zeby sie fryzurka trzymala dosc dlugo. poradzcie mi

Gość guma do wlosow

Gość Lukaa
Niech idzie do fryzjera!

Gość dżamalka
W O S K

Gość ranitkaas
ale wlasnie chodzi ze moze nie miec juz czasu isc tego dnia do fryzjera na ulozenie wlosow - pojdzie na sciecie dzien przed ale pozniej jzu sam sobie da rade z ulozeniem. A czy po wosku nie odznaczaja sie kosmyki jak po zelu ?

Gość ranitkaas
albo powiedzcie czego same uzywacie do krotkich wlosow bo ja cale zycie mam dlugie albo poldlugie i nie ukladam ich w ten sposob. dzieki za pomoc

ja roznych rzeczy do wlosow uzywalam gumy, wosku, maski, zelu, lakierow roznych i po wszystkim mi sie kosmytki odznaczaly tak jak to autorko napisalas raz nawet mialam gume za 70zl, tak samo bylo jak po gumie za 16zl mi sie zawsze wlosy lepiej ukladaly jak an mokre troche gumy wcieralam z got2be taka w niebieskim opakowaniu, a pozniej suszylam suszarka i znowu guma, wlosy byly troche sztywniejsze, i wydawalo sie tak jakby bylo ich wiecej i sie lepiej ukladaly a treaz sie kochani na blond robie:D