Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padlinka26

jak jest z waga u waszych pociech???

Polecane posty

Gość padlinka26

ile waza wasze pociechy> moja corcia skonczyla 19 miesiecy i wazy 16 kg ma faudki na nozkach i duzy brzuszek a ciagle slysze ze jest grubiutka.troche sie martwie bo lekarz mi nic takiego nie mowil zeby byla gruba ja mysle ze jak skonczy 2 latka i zacznie rosnac w gore i biegac to wyrosnie jak jest z waszymi dziecmi. ???????

Gość co to sa FAUDKI
do sazkoly wracaj przyglupie,zamiast dzieci robic

Gość Już mamuśka ..23
Moja córeczka ma 17 miesięcy i waży ok.12 kg.

Gość hejamacieja
2.13 m i wazy 12 kg wychodzi 6 kg na metr xD

Gość padlinka26
to az tak duzo wazy?jak sie urodzila to wazyla 4kg nie zalamujcie mnie ze az tak duzo wazy

Gość a coz Cie
tak bardzo zbulwersowalo Elizo hee?

Gość Już mamuśka ..23
Moim zdaniem dużo :( Moja córa jak się urodziła to ważyła 3,2 kg więc też jakaś malutka nie była ... a teraz niecałe 12 kg (dokładnie to 11,7 kg) i też nie jest jakaś drobna .

Gość fgggstre
ja mailam tyle jak szlam do zerowki heheheh

Gość a coz Cie
Padlinko przestan sie zalamywac bo na to nie ma reguly jakiejs. Moje dzieci jeden w wieku Twojej malej wazyl ok 22 kg a teraz ma 18 lat i wazy 80 a ma 188 cm wzrostu ,drugi wazyl ok 20 kg teraz ma 12 lat i 38 kg i 165 cm. Dla kontrastu sasiadki corcia ma 6 lat i wazy 15 kg . Glowa i cyc do przodu i nie zastanawiaj sie . Wszystko sie moze odmienic. A Ty od ortografii gon sie -ten topik nie o tym. :P pffffffff

jak co mnie zbulwersowało? dziecko półtora roku i 16 kg? Moja ma 3 lata i waży 19 z tym że jest wysoka a i tak waży troszkę za dużo.

a to że ważyła 4 kg jak się urodziła nie ma nic do rzeczy bo córka mojej koleżanki ważyła ponad 4 jak się urodziła a teraz ma 3 lata i waży 12 kg. A moja ważyła 2,5 a waży 19, więc to nie ma znaczenia jaka jest waga urodzeniowa tylko jak i czym się karmi dziecko.

A tam głupoty gadacie. Mój syn ma 7 miesięcy i 3 tygodnie i waży 11kg :D Też ma fałdeczki - choć bez przesady i wcale nie jest gruby (autorko możesz sobie na zdjęciach zobaczyć). Jak się urodził też miał 4kg. Jest do tego długaśny - po prostu chłop jak dąb a nie jakaś popierdółka:) Jak Twoja córa zacznie biegać i rosnąć to jeszcze ją zaczniesz dokarmiać:)

Gość a coz Cie
No to ja Ci napisalam jak sprawa wyglada teraz i widze inne dziwne takie ,to sie tak nie bulwersuj

Eliza kompletnie się z Tobą nie zgodzę! U dziecka nie waży tylko tłuszcz, ale także kości i inne narządy. To, że chcesz wychować kolejnego chudzielca żywiącego się sałatą to Twoja sprawa - ja wolę mieć pulchniutkie zdrowe dziecko, a jak będzie nastolatkiem... to już inna bajka.

Gość a coz Cie
No w tym temacie to Ci nie pozwole kochaniutka ,bo male masz doswiadczenie i niepotrzebnie sie trzepiesz i kogos wpedzasz w jakies karuzele . Pozwolisz wiec ze Ci nie pozwole ???

moja mala wazy 12 kg ma 16 miesiecy i tez wyglada pulchniutko. ale u niej to takie skoki. jak miala pol roczku bylą jak pączuś w maselku, potem jakoś ją wyciągnelo tak ze przez jakiś czas naprawde byla szczuplutka, a teraz znów okrąglutka.

Gość pulchne
wcale nie znaczy zdrowe, tylko tłuste i źle żywione. i małe grubasy częściej mają anemię, tak na marginesie.

o! a to ciekawych się rzeczy dowiaduje, mam małe doświadczenie i chce wychować chudzielca. Gratuluję mamusiom które chcą wychować małe grubaski z których się będą wszyscy śmiać w przedszkolu a potem w szkole.Byle że mamusie zadowolone że dzieci tak ładnie jedzą i są takie pulchniutkie. Żegnam.

Gość a coz Cie
MaMani madra kobito :) Pozdrawiam Dzieci tak maja ,to normalne. Nie wiem tylko po co takie pieniaczki prubojacos tam komu udowodnic . Sama mam 2 starych juz dzieci i wiem jak to wyglada.

a coz Cie - dokładnie. Muszą się wypowiadać i wpędzać dziewczynę w jakieś poczucie winy, że ma za grube dziecko:o A co do śmiania się w przedszkolu z grubszych dzieci... NO PRZEPRASZAM ALE KTO TE CHUDE DZIECI UCZY TEGO?! Same by tego nie wymyśliły.

Gość a coz Cie
Eliza a czytasz Ty to o czym probujesz dyskutowac? Jak narazie to zlepilas dwa nicki , dwie historie i pizgnelas focha. Moje pierwsze dziecie ma 18 lat i 188 cm i wazy 80 kg Drugie natomiast ma 12 lat ,wazy 38 kg i ma ok 165 (jak kudre widze huuura) wzrostu. O czym chcesz jeszcze pogadac??? Widze ze Ci zolc zalewa mozg ,moze zjedz cos ,bo na tej diecie daleko nie zajedziesz i dziecku zaszkodzisz.

Gość a coz Cie
ja24 Ty tez masz racje . Anorektyczki ,te od salaty tak kolacza wlasne dzieci. Nie dajcie sie dziewczyny.

Gość bababetix
moj ma 2 lata wazy 12kg

Gość mój synek waży
11.800

Gość mój synek waży
11,8 kg znaczy :O

Gość ee tam gadanie
ja jak bylam mała to byłam bardzo ale to bardzo gruba, nawet moja mama martwiła sie czy czasami w pozniejszym wieku nie bede tęzsza..a tu prosze..chudzielec:) z moja siostra było na odwrót cały czas byla chudzielcem a teraz jest grubsza.. wiec na to nie ma reguły, jesl nie karmisz swojego dziecka samymi slodyczami to jest ok :)