Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaamanaaaa

o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość załaamanaaaa

kurwa dzis sie opalalam i jak po kapieli wcoieralam sobie olejek to pogniętłam se tak uda no wiecie i patrze a tu cellullit!! jestem załamana naprawde bo mam bardzo szczupłe nogi wrecz chude a tu takie cos :(:( to jest poczatkowe stadium bo tylko jak tak soebie zrobie ze skóra ze ja zmarszcze tak bo jak normalnie to nie mam :(:( macie jakies rady? czy balsam anty cellulitowy pomoze??????

ja tez tak mama, nie przejmuj sie tym tak... to nie ejst celilit, to znaczy , ze masz sklonnosci do niego, a nie ze go masz !!! Weic spokojnie, dabaj o to by go nie miec, a nie panikuj, ze masz :)

Gość załaamanaaaa
no ale mi sie zdaje ze jesli cos teraz z tym nie zrobie to moze sie pogorszyc , a ruszam sie duzo :P caly czas imprrezki duzo tanca pływam wiec nie wiem sakd to sie wzilo :(:(:

Gość załaamanaaaa
hehe pognietłam :P::P nie wiem jak to inaczej wyrazzic :P no wiecie tak zorobilam dwoma renkami na udzie i patrze a TU taka okropnosc , w zyciu nie pomysllalabym ze mnie to spotka :(:( bo jestem bardzo szczupła fogora idealna a tu takie nieszczescie :O

Gość ruch to raczej jazda na
rowerze po lesie, a nie taniec w zadymionej imprezce przy browarze- od tego się właśnie celulit robi- niezdrowa dieta, fajki, alkohol- taka prawda.

Gość załaamanaaaa
moze mi ktos polecic dobry balsamik :P

Gość załaamanaaaa
no ja nie moge zrezygnowac z alkoholu i papierosów :O:O:O a odzywiam sie-- jem wszystko co chce bo mam switna fogóre i nie utyje za nic w swiecie :):) wiec czemu bóg mnie tak pokarał :O:O:O:O ja i celilit no SZOK!

Gość mucha w glanach
spermę jeżozwierza :classic_cool:

Gość załaamanaaaa
ooooooo włąsnie :):):) ścisnęłam !! hahha nie wpadałam wtedy na to słowko i myslalam no jak by to napisac zeby zrozumieli hahah :P:P:P

Gość ruch to raczej jazda na
cóż, albo rybki albo akwarium- jak to mówią :D a balsamiki to taki " pic na wódkę" raczej, więc się pogódź z faktem, jeśli nie chcesz zmieniać trybu życia i diety :P

Gość załaamanaaaa
nie dam rady :):):) bo i na wakacjach caly czas chleje i w roku nauki :):):):) a ruch tez nie da raczej nic bo ja nie jestem osoba która siedzi caly dzien w domu :O:OO: caly czas sier ruszam wszedzie mnie pełno i co mnie spotkało~!~!~!~~~~~!~!!!! za co!!!!za jakie grzechy!!!! :(:(:(

Gość załaamanaaaa
wiec jaki BALSAM POLECACIE dziewoje :D