Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutal truth

dlaczego najpiekniejsze dziewczyny to w wiekszosci zimne i wyniosle suki

Polecane posty

Gość brutal truth

ktore maja gdzies uczucia innych ???

Gość inb
A czym jest piękno? Tylko idealnym ciałem?

bo pewnie chcą przystojnych, wysokich, wysportowanych, zaradnych, inteligentnych, męskich i w ogóle naj facetów a nie takich przegrańców jak ty drogi autorze... bo przecież super faceci na to forum nie zaglądają :P

Gość worobiej
pieprzenie..dlatego bo z reguły mają świadomość swego uroku i pewnej,..niepowtarzalności..za to w główkach jakby mniej bo z reguły zbyt wiele zajmuje tam troska o swój image. Tak się składa że ( bedąc fanem takowych) jakie pietnascie lat temu ożeniłem się z jedna z finalistek wyborów miss.jakichstam..dziewczyna na visus niczem bomba seksualna. W łóżku średnia. Na oko..stawia w mig..Jej siora to samo, ale nie dorównuje intelektem i wciąż wybiera jakchś głupoli z któremi ma notoryczne kłopoty.Drugaż siora to samo a może i gorzej.. gorzej bo jest zaje.laska a ma jakiegoś mislka -przydupaska. Doswiadczenie zwane życiową mądrościa uczy iz postawiona teza jest prawdziwa- widzisz te , super-babki, i nie zdajesz sobie sprawy z ich poziomu. ta część ,która posiada zauważalne IQ jakos nie wpada w oko..znalazły..nisze zawodową, karierę, drogę realizacji innej niż seksualna. Te., które tego wymogu nie spełniają..własnie je widzisz..i one necą tzw przystojnych, albo cholera wie kogo , bo wciąż maja nos ku niebiosom skierowan. Stąd odpuść pary..trafi się, spokojnie..byleś w wysiłkach nie ustawał...

Gość worobiej
a czemu wyniosłe..bo maskują braki intelektualne. Howgh!

Gość worobiej
czekam panienki..czekam.coby was powalić..na łopatki..dawajcie, bez krępacji

Gość worobiej
dawajcie..dawajcie. czekam parę minut, potem nie wracam. wystarczy splunięcie mądrością Yody.

Gość worobiej
yak widzisz nie uświadczysz tu takowych...wybierz ssię do najblizszego disco i przestań myśleć. Efekt gwarantowany.

Gość a ja lubię
w szoku jestem :P

Eh..co tu gadac...Jestem zarowno inteligentna jak i atrakcyjna. Znam swoja wartosc i to, ze mezczyznom bardzo sie podobam, co nie przeszkodzilo mi zawsze sie szanowac, skonczyc studia i miec wspaniala prace jak i swego ukochanego mezczyzny przy boku, wobec ktorego jestem bardzo lojalna i nie wyobrazam sobie zycia bez Niego. Powiem krotko-chcesz madrej i pieknej partnerki? Wybieraj madrze, bo kobiety atrakcyjne i z klasa chodza po tym swiecie, wierz mi...Chyba, ze oprocz pieknej twarzy nic wiecej sie dla niektorych Panow nie liczy...

Gość worobiej
blue woman..wiem ze to Cię wkurzy..ale potwierdzasz słuszność mych doniosłych spostrzeżeń.

Gość worobiej
w sensie Ci nie uwłaczającem , oczywiście, wręcz przeciwnie..

sorki musisz jakos wygladac 1 na co patrze na wyglad bo nie wezme sobie jakiegos brzuchatego zdzicha lysego nie musi byc piekny ale wygladac trzeba potem patrze na to czy pali i pije potem czy kocha mnie potem sadze czy to moj wybranek czy go kocham !!! wiesz zdazylo mi sie ze lubila takiego chlopaka a on mnie kochal ale ja go nie smutno mi i wstyd bo go brzydko odracilam ale ja nic do niego nie czuje smutno mi bo go lubie !

Gość zycie jest...
często jest tak ze ładne dziewczyny są głupie,ehhh ale nie zawsze,ja jestem mądrzejsza od większości facetów,choć codziennie słyszę że jestem śliczna i takie tak,fakt jestem wyniosła...za pewna siebie...nie latam za facetami,wczoraj nawet kolega mi powiedział, że ze mna to jest inaczej,bo gdy on spotykał się z dziewczyną to gdy powiedział że lubi białe spodnie to ona szła do sklepu i sobie je kupowała,że robiła wszystko żeby mu się przypodobać,a ja robię wszystko na odwrót,żeby go zdenerwować...to źle gdy ktoś zna swoją realną, prawdziwą wartość,i męczą go codzienne "dziwne" podrywy,ehhh

Gość Perwersyjny Dewiant
zdziwie cię, ale najbardziej wyniosłe, śa te ktorym się wydaje, ze są atrakcyjne. Z tymi naprawdę ładnymi, dużo łatwiej nawiązać znajomość i wcale nie są wyniosłe. Najgorsze są zarozumiałe panienki, ktore założą parę ciuszków, wymalują się pójda do klubu i myślą, ze są Bóg wie kim. Jak wchodziłem do klubu z moją przyjaciółką, to im szczeny szybko opadały, bo tylko na nią faceci sie gapili i zagadywali. Mam na muysli drogie i dobre kluby, a nie te dla studentów i dresów. ale to juz inna bajka. A moją bardzo atrakcyjną przyjaciółkę poznałem na przystanku tramwajowym, po prostu zagadałem i nie była wyniosła.

Gość mniam mniam..
Ja tam jestem piękna,a wyniosła tylko na specjalne życzenie.

mi wcale na tym podrywie na dyskotece nie zależy,ja bym wręcz była szczęśliwa gdyby choć raz żaden debil za mną nie łaził,nie próbował poderwać mnie w idiotyczny sposób,choć to może dziwne to ja idę na dyskotekę po to żeby tańczyć,a wyniosła jestem zależy dla kogo,gdy koleś jest sympatyczny i nie wyobraża sobie nie wiadomo czego to zawsze można pogadać pośmiać się,ale jaki pomysł na podryw niektórzy mają...ehhh:/

Gość Perwersyjny Dewiant
Jak mi się nie podoba dziewczyna to nie jestem wyniosły w stosunku do niej, rozmawiam z nią sympatycznie, jednak kulturalnie, ale jasno daję do zrozumienia, że nie jestem zainteresowany, ale pogadac mogę, czy się sympatycznie uśmiechnąć. To tylko swiadczy o kulturze kobiety i o tym, ze wystaje jej słoma z butów. Wiem sa pewne usprawiedliwione sytuacje kiedy koles jest namolny i nie rozumie, ale inne sytuacje nie najleppiej świadczą o takiej kobiecie. Kobieta ktora uważa sie za lepszą od innych nie warta jest szacunku i uwagi. najczęściej niewiele sobą reprezentuje i takich jak ona są tysiącę. Najgorsze jest to, że wiele kobiet nie ma samokrytycyzmu i wydaje im się, ze są kimś wyjątkowym. Oczywiście dla sprawiedliwosci, tacy faceci też są.

Gość ghwvwegcj
Ja nie wiem czy jestem piekna, ale zdarzalo sie ze faceci mnie gdzies zaczepiali albo sie po prostu do mnie uśmiechali. Wcale nie bylam wyniosla w takich sytuacjach uważam, ze to slodkie i facet juz ma u mnie + za odwage. Podoba mi sie to,pod warunkiem ze nie jest chamski. I mozecie sobie o mnie mowic ze jestem pusta czy prozna mam to gdzies. I jeszcze jedno w życiu mialam tylko kilkuletnie zwiazki, chyba kilka lat z idiotka nikt by nie wytrzymal.

Gość kosmopolita
Bezedury (bezedury@o2.pl) "dlaczego najpiekniejsze dziewczyny to w wiekszosci zimne i wyniosle suki" Cha cha one się tak zachowują w stosunku do gości, którzy im się nie podobają. 100 % prawda, i tyle w tym temacie

Gość ankietka ...
Boshe .. Jaka głupota tu wyziera .. a jakie mają być? Mają przy każdym się rozpływać? To jest po prostu efekt obronny ... Staramy się przesadnie nie zachęcać facetów .. Kiedy tak przechodzę ulicą, a zaczepia mnie kolejny facet i napiera na jakieś kawy, to czasem chce mi się płakać z bezsilności ... Brak mi sił już na kolejne wyrecytowanie tych samych tekstów... A są tacy, którzy codziennie czatują na drodze ... :O

Gość emce
może mylą cie z prostytutką i dlatego zaczepiają?

Gość jeden_z_kwiatków
A ja ci powiem, dlaczego te babeczki, które są piękne nie zwracają uwagi na typków jak ty. Mianowicie udowodnione zostało, że piekni ludzie mają w życiu łatwiej. Poprzez jakieśtam badania uczonych doktorków udowodniono, że jak idzie do sklepu piękny człowiek - czy to kobietka czy mężczyzna, to jesli poproszą sprzedawce o zapakowanie chociażby jabłek, to ten bardziej się postara i te jabłka będa na prawdę najładniesze. Gdy pójdzie tam nierzucający sie w oczy szaraczek - zostanie jeszcze okrzyczany, że w ogóle śmie prosić o pomoc.... Każdy z nas tak postępuje, mamy podobno zapisane w podświadomości, że piękne kojarzy nam się z dobrem, że piekne z natury musi być dobre. I postepujemu tak, żeby tym dobrym zawsze ustepować i zawsze pomagać i żeby oni zawsze mieli najlepiej. I choć wcale dobrymi być nie muszą to jednak maja ulatwione życie. Reasumując: Skoro taki człek piękny ma wszystko na tacy podane, nie musi sie o nic starać, nie musi walczyc o nic, bo uroda mu wszystki drzwi otwiera, nawet te zamkniete na 5 skobli, i tak przez całe życie, to nie dziwota potem, że taka śliczna panna czy pan przystojny głowę wyżej noszą niż chmury (moja mama mówi: wyżej sra niż dupę ma;)). Oni czekaja na to, że znów trafią im sie najlepsze kąski. I nawet jesli byłbyś naj naj naj na świecie, a chociaz jedna osoba stwierdziałaby do tej osóbki, że jest ktos lepszy, to nie zostalbyś zauwazony... Bo taka łatwość zycia nie daje doświadczenia, które jest potrzebne do bycia człowiekiem - i stąd sie biorą bure suki:D. Oczywiśćie jestem pięknym wyjątkiem hihihi:D

Gość greckie wesele
No to bidna kobicina będzie bulić za jakiś czas ze swojej psiej pensyjki:O

Gość jupppiiiiii
taki baby to tylko w kiche i do dzioba

hehehe no to ja tez musze byc piekna .. bo taka wredna suka ze mnie ze psia mac :P :P ale to dlatego ze wkurwiaja mnei buraki ktore mysla ze na jakies gwizdanie albo trabienie za dupa odwracam sie i lece w ich ramiona ...hihihi faketa dostaja :P i zas slysze -SUKA hahahahhah

Gość ankietka ...
emce - rozumiem, że tak sobie tłumaczysz fakt, że Ciebie nikt nie zaczepia? Trzymaj się tego dalej ... :D To nie moja sprawa ...