Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutal truth

dlaczego najpiekniejsze dziewczyny to w wiekszosci zimne i wyniosle suki

Polecane posty

Gość oonaa
Po co autorze szukasz sobie problemów na siłę? Jak Ci się nie podoba zadawanie z wyniosłymi i zimnymi sukami to je olej, proste? Czasami w życiu bywają różne sytuacje. Ostatnio poznałam na imprezie ze znajomymi faceta. Parę razy zatańczyłam z nim, bo w końcu to był znajomy znajomych, ale w rozmowie mu powiedziałam, że nie szukam sobie teraz nikogo. Miał od znajomych moje gg. Zaczął mnie zagadywać, z grzeczności rozmawiałam z nim na obojętne tematy. Poprosił mnie o numer tel - odmówiłam. Rozmowy na gg zaczęły wyglądać tak: już otworzyłaś oczka Piękna, już idziesz spać, bo chcę czuwać aż zaśniesz. Wyjaśniałam, że nie będzie więcej spotkań, ale za komplementy dziękuję. Nic nie trafiało. Zablokowałam mu numer gg bo miałam serdecznie dość, na co on odpisał z innego i żądał wyjaśnień o co chodzi. Ja nie jestem jakąś wybitną pięknością, ale dość często spotykają mnie takie zaczepki. Co może czuć piękność jak w kółko ktoś je tak napastuje?

Gość M A R I T A
zgadzam sie ze stwierdzniem autora:) Ja jestem bardzo atrakcyjna i przyznaje jestem egoistka, zimną, wredna suka dla tych którzy nie maja u mnie szans, nie spoufalam sie z burakami:O znam swoja wartosc i szukam idealnego faceta:)

Gość manicpanic
pracowałam z samymi dziadami a że jestem atrakcyjną kobietą tu już na starcie nie mialam spokoju więc zaczęłam ich kompletnie olewać! wyniosłość to efekt obronny przed prymitywnymi natrętami i ci którzy zarzucają atrakcyjnym kobietom wyniosłość i arogancję niech się od nich odpierdolą!!! :O

Gość ofe rma
kiedyś jedna kafeteriuszka napisała coś o uwodzeniu "spojrzeniem, dotykiem itd". odpisałem jej właśnie mniej więcej coś takiego co tutaj piszecie. oj śmiszne te kobitki ;)