Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wąsaty niań

INFO dla pracujacych mam małych dzieci

Polecane posty

Dzięwczyny. Która z was jest pracującą młodą mamą czy właśnie się zabiera za poszukiwanie pracy? Mam dla was bardzo interesującą i ciekawą informację. Napiszcie mi na maila: pomogeci@wp.pl, coś wam wyszlę do przeczytania i przemyślenia.

Gość i ja i ja i ja i ja
kropk@o2.pl

Drogie panie! W zasadzie to prosiłem napisać mi na maila, a nie zostawić maila tu. Ale dobrze, skoro już tak się stało - niech będzie. Dzisiaj postaram się wszystkim odpisać. Dziękuję

Gość jo ed
ja dostałam nagie zdjęcia jego penisa :-( głupi żart!

Gość gfndjhhhhgukg
o co kaman?o co?

Gość justalala*
justalala@tlen.pl

Poszukuję obrotne osoby z każdej miejscowości województw Dolnośląskiego, Opolskiego, Wielkopolskiego i Śląskiego. Potrzebuję przedstawiceli dla promocji nowej, niezwykle ciekawej i pożytecznej usługi - kompleksowego badania stanu zdrowia z możliwością wykrycia ukrytych zagrożeń, bakterii, pasożytów i innych zmian chorobowych. Chodzi o tak zwaną NLS diagnostykę aparatem "INTROSPECT" Zapewniam dobre wsparcie informacyjne oraz ciekawe warunki płacowe, ale na darmochę proszę nie liczyć!!! Zgłoszenia oczekuję pod adresem mail: centrum.rf@gmail.com

Drogie panie! Jeszcze raz zwracam waszą uwagę, że o wiele lepiej jest napisać do mnie na maila, a nie zostawiać adres tu. Po pierwsze bardziej prawdopodobne jest, że odpiszę, bo nie zawsze jestem na Kafe. A po drugie - mniej narażacie się na SPAM na waszą skrzynkę.

Gość jo ed
"A po drugie - mniej narażacie się na SPAM na waszą skrzynkę." bo macie wielka pewnosc, ze ja nie jestem spamerem? ;-)

Gość aaaaa xo co chodzi co