Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzsa zmartwiona

czy penismojego chłopaka jest normalny?

Polecane posty

Gość zuzzsa zmartwiona

Wczoraj widziałam po raz pierwszy penisa mojego chłopaka. zaskoczylo mnie że w zwisie napletek zakrywa mu tylko 1/3 zołedzi. Czy to normalne? Napiszcie prosze czy któraś z was widziała takiego!

Gość ygjcrfyk
normalne

Gość zuzzsa zmartwiona
ale chyba nie jest to czeste? nigdy dotad takiego nie widzialam (plaza, basen, sauna)!

Gość ygjcrfyk
ciesz się ze w ogóle ma. a że nie czeste to co z tego

Gość klaudia19zwawy
to zupelnie normalne. choc takie penisy sa rzadsze. tak napradwe to twoj chlopak jestt szczesciarzem bo ma takiego jakiego inni musza zdobywac poprzez obrzezanie. Moj chlopak mial stulejke i musial miec calkowicie obciety napletek. to zabieg nieprzyjemny i mocno stresujacy. Zobacz sobie strone foreskin coverage index, tam sa rozne typy penisow, zobaczysz jak ich wiele jest. z tego forum wynika, ze dziewczyny wola takie z odslonieta calkowicie lub czesciowo glowka

Jak mu stanie to żołądź będzie wielkości pięści, uważaj bo może sie w Tobie zakleszczyc. A wtedy tylko chirurgicznie można go usunąc.

Gość zussa zmartwiona
dzieki za wypowiedzi, na tej stronce to penis mojego chlopaka odpowiada CI 4. rzeczywiscie jak mu stanie to zoledz ma duzo szersza od trzonu, ale nie jak piesc...

Gość efffka22
Zuza, masz normalnego faceta i to z ladnym penisem. Swoja droga ciekawa jestem jaki jest procent takich penisow w populacji naszych mezczyzn. Moze forumowiczki podziela sie swoimi doswiadczeniami! Ja na trzech partnerowe mialam jednego z krotszym (naturalnie, nie obrzezanego) napletkiem

Gość kariola
ja tez mialam takiego partnera. byl bardzo dobry w lozku a penis jego bardzo mi sie podobal. Hmm co do procentow to trudno powiedziec, ale gdzies czytalam ze to ok. 10 % do tego dochodza obrzezani coraz ponoc u nas liczniejsi. Ja jednak wyzej cenie takie krotkie napletki bo jest sie czym pobawic niz takie gole paly...

Gość od C7 zaczynają się te feee
Mój były miał takiego, średnia frajda pieścic kogoś komu nie schodzi cały napletek, uważam że jak kolesiowi nie schodzi cały napletek podczas erekcji bo ma: A: za krótkie wędzidełko B: za dużą główkę penisa to powinien się obrzezac, będzie czyściej, estetyczniej i zdrowiej w krajach muzułmańskich gdzie obrzezanie jest nakazane przez religię kobiety rzadziej chorują na raka szyjki macicy niż w pozostałych ( w mastce czyli w tym co gromadzi się pod napletkiem często są bakterie które powodują stany zapalne u kobiet)

Gość od C7 zaczynają się te feee
obrzezanie daje jeszcze jeden bonus: obrzezany facet może kochac się dłużej od nieobrzezanego, bo odsłonięta główka, staje się mniej wrażliwa na bodźce i facet nie dochodzi tak szybko jak wcześniej o tym że obrzezanemu facetowi nie gromadzi się "ser" i mu nie capi też muszę wspomniec....