Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memmership mayday

Oto podejście kobiet do pieniędzy - to nie jest odosobniony przypadek

Polecane posty

Gość memmership mayday

kobieta wyznaje zasadę: TO CO MOJE TO MOJE, A TO CO TWOJE TO NASZE :-p I niestety nawet mlode dziewczyny maja takie podejscie :-o Ostatnio w autobusie uslyszalem taka rozmowe dwoch dziewczyn. Jedna mowila do drugiej, ze facet daje jej kase na perfumy, kosmetyki i komorke a ona ta kase kladzie sobie na konto bo poeniadze na te potrzeby dostaje od rodzicow a jemu o tym nie mowi:-o I czy to normalne ? I kobiety to nie perfidne materialistki ?? Oczywiscie nie generalizuje ale wiekszosc z was niestety takie sa

Gość Brzytwa Oackhama
Okropne materialistki. :-)

Gość prawdaz
Sissi - chyba NAPAKOWANYCH karków:o

Gość olsztyniaku namolny

Gość comtessa
dziewczyna dobrze kombinuje, przynajmniej jak ja zostawi, zostanie po nim pare groszy na koncie :) a ja głupia sobie takiego bidoka wzięłam :(

>> dziewczyna dobrze kombinuje, przynajmniej jak ja zostawi, zostanie po nim pare groszy na koncie Wiesz jak to się nazywa? Kurrestwo :) Dawanie dupy za pieniądze, własnie tym jest. W takim związku nic innego niż takiej własnie relacji nie widzę, a już na pewno nie jakieś uczucie.

Takie podejście przeszkadza z zasady wyłącznie tym facetom, ktorych nie stać na zafundowanie dziewczynie czegokolwiek, chociażby głupiej, albo tym, którym szkoda wydawania kasy :P:P:P

"Wiesz jak to się nazywa? Kurrestwo Dawanie d**y za pieniądze, własnie tym jest. W takim związku nic innego niż takiej własnie relacji nie widzę, a już na pewno nie jakieś uczucie." Ciekawe, jak by to nazwać, jak by to ona jemu płaciła.

Gość Brzytwa Oackhama
Mnie stać, ale baby utrzymywać nie mam zamiaru. Niech ona mnie utrzymuje i się cieszy, że ma kogo utrzymywać.

Zazwyczaj chłopak więcej kasy wkłada w związek - to prawda. Generalnie w Polsce kobieta na tym samym stanowisku, co facet zarabia mniej niż on (chociażby była lepiej wykształcona). Widzicie jakąś zależność drodzy panowie?

>> Ciekawe, jak by to nazwać, jak by to ona jemu płaciła Jak żyje tak nie słyszałem o przypadku, zeby to facet był z kobietą dla pieniędzy :o a odwrotnie jak najbardziej :o

>> Widzicie jakąś zależność drodzy panowie? Oczywiscie. Jestescie głupsze, mniej wydajne, więc zarabiacie mniej, to sprawiedliwe 😴

Camp, ja ostatnio na plaży wysłuchałam dialogu, zakonczonego tekstem "ja tobie pieniędzy przecież nie żałuję" . i ten tekst powiedziała młoda kobieta do młodego mężczyzny. Wcześniej ona do niego mówiła per zboku, idioto, kretynie itd., a on do niej sloneczko, kochanie i najdroższa. Plecy sobie przez to słuchanie przypiekłam :o

"Jedna mowila do drugiej, ze facet daje jej kase na perfumy, kosmetyki i komorke a ona ta kase kladzie sobie na konto bo poeniadze na te potrzeby dostaje od rodzicow a jemu o tym nie mowi" no to super ma faceta, ktory nie ma czasu by kupic jej w/w itp., ale moze jemu nie zalezy na co ona konkretnie wyda te pieniadze? Tylko autor topic'u sie tym fascynuje, ciekawe czemu :P

A ja Wam powiem jedno a propos pieniędzy i podejścia kobiet do nich - Kobieta powinna mieć klasę czyli otwarcie mówić o tym, że pieniądze są WAŻNE - jeśli jest oczywiście o to pytana. To, że są WAŻNE jest proste jak 2 X 2 i nie ma co z tym polemizować. Natomiast taka, która temat urywa szybko mówiąc, że to się w ogóle nie liczy - jest hipokrytką :P oczywiście ona sama się do tego nie przyzna przed samym sobą a co dopiero przed mężczyzną... Punkt dla każdej kobiety za szczerość na temat pieniędzy

>> Jesteś bezapelacyjnie głupszy, o wydajności nie ma mowy, bo większość czasu tu przesiadujesz Skąd wiesz co ja robie?? :D Mam na tyle komfortowe warunki pracy, ze mogę sobie pozwolić na przebywanie czasem na forum dla idiotek, nie tracąc nic a nic ze swojej wydajności :) PS Sprzedaje telefony w tesco :classic_cool: >> i na dodatek nie jesteś w stanie zauważyć swojej beznadziejności. Ależ jestem, jestem :)

Oczywiście większość kobiet jest właśnie takich, które nie przyznają się do tego, układając sobie w swojej główce mnóstwo "wytłumaczeń" i synonimów.

Gość też kobieta
tak pieniądze są ważne, były, są i będą... i nie ma sensu zaprzeczać. Pytanie tylko w jak kretyńskim towarzystwie musisz się obracać, skoro poznałeś tylko takie kobiety, dla których zasobność portfela jest jedynym wyznacznikiem "atrakcyjności" mężczyzny. Współczuję tylko, choć nie... sam masz to na co zasłużyłeś :-P

"kobieta wyznaje zasadę: TO CO MOJE TO MOJE, A TO CO TWOJE TO NASZE" - w zwiazku ktoś musi byc racjonalny:P