Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love me love me.

Kochani! Wróciłam!!!

Polecane posty

Gość wyzwolona_pogodna_anka
a ktoś ty :o 🖐️

Gość podchodze troche sceptycznie
dobrze jest miec do kogos wrocic, szkoda tylko ze na tego kogos wybralas forum z ludzmi ktorym sie wydaje ze sa absolutnie kims wyjatkowym. ale dobrze jest sie poczuc choc przez chwile kims wyjatkowym, w towarzystwie wyjatkowych osob, nawet jesli to tylko fake.

Gość pokaż cipe bo niepamiętam

rocznicy jeszcze ie bylo qwa to poczatek wrzesnia:) mnostwo kretynow na tym moim topku bylo i zdaje sie im ze mnie objechali:) podziekowanie od Mojego za gratulacje;)

Gość pokaż cipe bo niepamiętam
pewnie masz z twarożkiem i się wstydzisz :classic_cool:

ehh przyzwyczailam sie musze eske teraz napisac bo Moj wlasnie wyszedl zarabiac na moje waciki :P:P:P

eh no wiem, ale dzis mam lenia jak ch... pizze zamowie budyn zrobie i obiad jest;p zreszta obowiazkowe 2 pivka po robocie sa najwazniejsze:P:P

a ja pije mega kawe, nie moge nic jesc bo dupa znowu rosnie;/ a po kavce jakos nie mam laknienia;)

ja po 3 kawie chodze jak paralityk, cala sie trzese mam problemy z cisnieniem a po kavce to sa takie skoki ze hej;p \wtedy sie biore za pomidorkikoktajlowe, slabo mi sie przynajmniej nie robi;)

Ja właśnie też tak mam, tyle że ja już po jednej kawie mam ciśnienie ze ho ho :-p I dlatego rzadko kawkę pije ale narobiłaś mi smaka więc pójdę sobie zrobić ;-)

heh;:) ja juz wole zeby mnie telepalo niz zeby kg przybywaly;/ mam tylko nadzieje ze mne smaki wieczorem ne napdna;/ poza tym kafe bez kavusi to ie jest to;p;p

no wlasnie pivko to zmora;) eh jak ja zazdroszcze takim dziewczynom tez chce jesc to co lubie !!!;/ no ale nedowagi nie chcialabym miec, zawsze bylam okraglejsza i taka chce byc kobieca, no ale tak raz na 3mc waga mi wskazuje ok 4kg za duzo ;/

no wiesz, ja sie ma marne 152 cm to jest bardzo duzo ;/ kurdupelek jestem i kazdy gram u mnie widac, bo zamiast wzdluz sie rozkladac to wszerz;/;/;/