Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazybaby

najlepszy sex w zyciu

Polecane posty

Gość crazybaby

jaki byl wasz najlepszy sex w zyciu(chodzi p ozycje ,miejsce i z kim)

Gość Dop******lam dziś każdemu
z kobietą najlepszy to jak będzie się chciała spotkać jeszcze raz pozycje dostosowane do warunków fizycznych wszędzie byle nie na chodniku -- kamerki widzą

Gość oskalpuje cie...
2 ostatnie z moim misiem...mnia:)

na razie najlepszy seks w zyciu byl w grudniu zeszłego roku z seksowną 25-latką, niezapomniane przeżycie........

Gość narazie jest super
ale mam nadzieje że ten najlepszy jest jeszcze przedemną !!! :))

Wcale go nie kocham, a jego dotyk pozwolił mi zobaczyć inny świat Nie jestem z nim związana emocjonalnie, a pieszczotami doprowadził do rozkoszy jakiej dotąd nie doznałam. Nic nas nie łączy, a dzięki Niemu weszłam na szczyty z których nie chciałam zejść. Przyglądałam się tym dłoniom…szukałam w nich czegoś innego, czegoś szczególnego może ponadziemskiego?? W chwili tej czułam się jak nastolatka, której nie odkryte dotychczas ciało nagle zaczęły zwiedzać męskie dłonie…czułam się tak jakbym robiła to po raz pierwszy, ja pewna siebie znająca swoje ciało 32 letnia kobieta i ON 44 letni dojrzały mężczyzna bez grama egoizmu. Już w trakcie odczuwałam tęsknotę szlochałam w duszy, że się to skończy choć jednocześnie szeptem błagałam aby już nigdy więcej nie dzwonił….”nie mogę Ci tego obiecać” Wszedł we mnie dopiero na sam koniec…. rozkosz niewyobrażalna powodująca ciemność przed oczami, zawrót głowy, drżenie rąk i nóg. Podniecenie opuszczało mnie kilka godzin…niby senna, nadludzko zmęczona, a drżenie ciała nie pozwoliło zasnąć. Pierwszy raz przeżyłam seks, w którym od pieszczot aż kręciło się w głowie.

Gość taomea
najlepszy w sobote z nowym chłopakiem , nasz pierwszy wspólny raz, samochód deszcz ciemna noc jego czułość, delikatność ,zapach . Nie planowaliśy tego , ale namiętność i pożadanie bylo tak duże ,że nie mogliśmy nad tym zapanować. Było cudownie chociaż ciasno i może mało komfortowo , zrobilismy to w pozycji klasycznej. Orgazm ogromny , jeszce dlugo nie mogłam dojśc do siebie , potem jeszcze długo leżeliśmy wtuleni w siebie , delikatnie całując sie i pieszcząc.. ehhh tego nie da sie opisac żeby oddac te emocje