Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak...

Jak mu zaimponować?

Polecane posty

Gość Jak...

Mam się spotkać z moim ex. Chcę mu pokazać co mógł mieć, a czego mieć nie będzie...

Gość Jak...
O to już zadbałam ;) Nowe ciuszki, wizyta u fryzjera... kosmetyczki :P Ale chcę żeby go zatkało... Jedyne co do tej pory przychodzi mi do głowy to czytanie serwisów sportowych... a później przy nim będę udawać niesamowicie zainteresowaną sportem ;)

Gość ee sport mu nie zaimponuje
bedzie podejrzane, chyba, ze sama mialabys jakies wyniki, Raczej osiagniecia zawodowe, naukowe, towarzyskie, materiałne , inny fajny facet

Gość Jak...
Pracuję w klubie sportowym :P (zupełny przypadek) więc nie będzie wyglądało podejrzanie...

Gość Jak...
Mam go ignorować przez całe spotkanie czy dać upust swojej wredności i uwodzić a na końcu zostawić z niczym? :P

Gość jkfkdsjfkjdfkdjsfkdjkfjd
zacznij mu robic loda i po jakim czasie gdy bedzie pobudzony go zostaw . Bedzie wsciekly ze nie doprowadzilas sprawy do konca.

no to uwodzenie i zostawienie z niczym jest dobre ale tylko wtedy gdy facet jest jeszcze Tobą zainteresowany bo jak nie to wyjdziesz na desperatkę której bardzo zależy na powrocie

Gość pomysl na
a po hooojjj ty sie z nim spotykasz???zeby sie przed nim prezyc nie badz zalosna:Oile ty masz lat tak wogole ze sie zastanawiasz czym mu zaimponowac pewnie on ci zaproponowal spokanie bo mu sie nudzi albo nie ma co za r uchac.....:P

Gość Jak...
Jest zainteresowany :P A o powrocie nie ma mowy. pomysl na --> Spotykam się z nim dla własnej chorej satysfakcji. Nie zamierzam się przed nim prężyć. A tym bardziej Tobie tłumaczyć.

Gość oonaa
I tak to żałosne jest. Nie sądzisz, że skoro byliście parą to wie doskonale co "stracił"? Przecież nie raz cię musiał widzieć. Wymyślaj dalej. Jeśli to się bierze wyłącznie z chorej satysfakcji u Ciebie to może czas leczyć chorobę i zamiast tak się starać dla ex bez widoków na przyszłość skupić się na next? Nie żal ci czasu na starania i wymyślanie gierek? Aż tak bardzo cię skrzywdził tym, że cię opuścił zamiast wielbić, że będziesz to rozpamiętywać i latać na spotkania? Niestety zamiast udowodnić tym swoją wyższość udowodnisz tylko swoją żałość.

Gość Jak...
Dlaczego Wam zawsze wydaje się że wszystko wiecie najlepiej? Nie będę opisywać całej sytuacji bo uważam to za zbędne. Pytanie było proste. Nie potrzebuje rad ani pouczania w innych kwestiach.

Gość oonaa
Ja nie uważam, że wiem wszystko, ale mi i chyba wielu osobom, które się tu wypowiadały nie przyszedł nigdy do głowy pomysł, żeby dla osoby z którą nie chcemy mieć już nic wspólnego stroić się, kupować nowe ciuchy, chodzić do kosmetyczki, fryzjera, doszkalać się - czytać informacje sportowe i pytać się o radę co by tu jeszcze zrobić. Dla mnie to jest dziwne niezależnie od tego jak doszło do tej sytuacji.Więc wybacz, że wielu rad nie otrzymasz.

Gość Jak...
A kto powiedział że nie chcę mieć z nim nic wspólnego? Może tak, a może nie. Nic na ten temat nie pisałam. I nie zamierzam. To moja sprawa dlaczego to robię.

Gość oonaa
Źle się wyraziłam Ty napisałaś, że nie chcesz powrotu do niego i ja to miałam wcześniej na myśli. Czyli nie chcesz być z nim, ale bardzo ci zależy na tym, żeby go wręcz rozłożyć na łopatki swoim wdziękiem i seksapilem. Urzekła mnie twoja historia i determinacja!!! Dla krótkiej chwili euforii (bo chyba nie będziesz rozpamiętywać tego latami) wręcz tygodnie przygotowań.

Gość Jak...
Czym dla kobiety na diecie jest kawałek czekolady? Chwilą euforii, ale jakże znaczącą... Może głupie porównanie, ale dla mnie to wygląda tak samo. Spotkanie w piątek, więc nie będzie wielotygodniowych przygotowań ;)

Gość pomysllllllllllllll
to po jaka cholere zakladasz ten topic ....taka madra nie potrzebujesz rad ,nikt nie bedzie cie pouczal ....no prosze cie ,sama nie wiesz o co ci chodzi,biegnij tam i wdziecz sie przed nim pewnie juz przebierasz nogami i nie mozesz doczekac sie spotkania:P

Gość pomysllllllllllllll
i jeszcze jedno kazda szanujaca sie dziewczyna o tym wie ze to on powinien CI zaimponowac nie odwrotnie,pamietaj o ty na przyszlosc

Gość buhahahaha
Czym dla kobiety na diecie jest kawałek czekolady? Chwilą euforii, ale jakże znaczącą... i tu masz calkowita racje porownanie glupie jak najbardziej!!!!!moze cos poczytaj madrego,blasniesz wiedza na spotkaniu jak sypniesz jakimis madrymi porownaniami:)

Gość oonaa
buhahaha - moim zdaniem to porównanie wyszło autorce jak najlepiej, nawet lepiej niż zamierzała. Czym dla kobiety na diecie jest kawałek czekolady, zapewne tym czym dla kobiety, która nie ma od dawna faceta, spotkanie z kimś kto ją raz rzucił, bo mu nie odpowiadała, ale z pewnych względów (może chce szybko czymś się zadowolić) chce spotkania. Kawałek czekolady, ochłap faceta - zaiste trafne to!