Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perełka333

nie wiem czy się w to pakować?/ ehhh,co myślicie...?

Polecane posty

Poznałam chłopaka,ale...ma dziecko,już,bo ma 22 lata,ehhh gdyby nie to że uwielbiam spędzać z nim czas,jest inteligentny,bardzo przystojny to nie byłoby opcji...wiem, że on chce,aaa i muszę dodać, że to nie jest grzeczny chłopiec...jest z ...wszyscy się go boją,biję się bardzo często.ja to mam farta,ehhh,na razie się z nim spotykam,ale mętlik mam w głowie. latają za nim dziewczyny non stop,nie przeszkadza im to że ma dziecko,to po co tu ja?boję się w to pakować...może mi ktoś poradzi co powinnam zrobić?:/

jak za nim lataja to predzej czy później skorzysta z okazji. ja bym sie nie pakowała

czesc Muniek jestem 🖐️ zaskocze Was. Autorko - olej go, i daj sobie z nim spokoj. Skoro inne kolo niego lataja, to pewnie mu to odpowiada chlopak 22 lata - ma dziecko - jest sam ? - panienki za nim lataja .. o czym my tu w ogole mowimy :o

Muniek :) Ale on się BIJE! :P Jest macho wielki :P No takie ciacho puścić wolno to jak widać duży problem :P

Gość onaaaaaaaa111188
a co z jego zona?????

a rozumiem :classic_cool: wieeelki duzy silny :D kiedys ktos mu becki spusci :P no ale nie, skoro sie bije to musi być zajebisty a dziecko i Ciebie tez bije ? wtedy to bylby super macho nie ? :classic_cool:

hehe,wiem, że to jest dziwne,ale on chce normalnego związku i dziewczyny jednej...;) akurat o jego wierność bym się nie martwiła,bo widzę że inne dziewczyny ma gdzieś,ehh jakie to dziwne,koleś przystojny mógłby mieć codziennie inną,a mu sie w związki bawić chce,dobra przyznaję się,trochę sprawdziłam:) go,jak to jest czy na pewno inne go nie interesują,ja nie jestem naiwna,no nawet w nocy zobaczyłam jego tel.bo to jest dziwne żeby z żadną nie gadał,i jednak nie gada...a niegrzecznych lubię:p a z tym dzieckiem to było tak że oni byli razem parę lat... miało być w ogóle wesele,ehh lipa,głowa mnie już boli od tego myślenia:/

to nie jego żona,on nie jest duży,no to spuści,a że się biję to mi chodziło o to że jest zazdrosny bardzo i wszystko by się zmieniło...bo jest bardzo zazdrosny,a ja nie jestem przyzwyczajona do spowiadania sie komuś,no to dostanie,i co z tego?wy myślicie że to jest istotne,dla mnie nie tu jest problem,a jego była ma faceta już od 2 lat,to jej były,z nią mieszka dziecko.

Zacznie bić i ją i dziecko, o ile jeszcze nie zaczął. Ale przynajmniej jest męski anie p*da :P:P:P

no to moze masz zaległy egzamin. a kolesia olej bo predzej czy poźniej ciebie będzie lał

no dla dziecka to też nie jest dobre gdy rodzice kłócą się 15 razy dziennie,a z tego co wiem,to on myślał że ona go zdradza,nie zagłębiałam się aż tak...nie są razem tyle.

nie mam bo jestem kujonem:P i nigdy poprawki nie miałam,choć było teraz 12 egzaminów w jednej sesji na mojej uczelni;)

myślał że zdradza i zamiast to wyjaśnić to się rozstał. bardzo mądry. bierz się za niego :P

mnie to bić nie będzie,a zresztą jakby mnie uderzył to bym się wtedy martwiła,a raczej przestała,bo sprawa byłaby rozwiązana,nie chciałabym go znać,ehh nigdy bym nie pomyślała że będę się nad czymś takim zastanawiać,bo dla mnie gdy koleś ma dziecko...:/

hehe,nie dlatego się rozstał,ale to jest nieważne wg.mnie, nie dziwię sie mu że się rozstał po tym co słyszałam,ale to było 2 lata temu.ja w to nie wbijam...

dobRA A TERAZ POWAżNIE mówicie żeby dać sobie spokój,czy spróbować?z argumentami jak da radę,ładnie proszę....

Wiesz, ja nie chcę mówić Ci nic przykrego, ale to co piszesz to jest głupie. Przeczytaj od początku swoją wypowiedź, to co napisałaś o nim... Zresztą, wydaje mi się, że podjęłaś już decyzję. Gdybyś naprawdę chciała z nim być to byś nie pisała tutaj. Idź do przodu, szkoda życia

słyszałaś jedną wersję.i wierzysz bezgranicznie kolesiowi. a jak by ci powiedział że dla ciebie może skoczyć w ogień też byś uwierzyła. ehh szkoda słów

zapakuj się do pudełka i wyślij gdzieś daleko. widać że sama zdecydowałas a chcesz sie tylko upewnić czy dobrze zrobiłas

ja słyszałam wiele wersji,dużo od znajomych jego,może i jest głupie,ale co ja mam pisać na takie głupie komentarze ala będzie cię bił i dziecko,ja po prostu miałam nadzieję że jest tu ktoś inteligentny znający trochę życie który mi coś doradzi mądrego,podpowie et cetela, a co do decyzji,to jeszcze jej w 100% nie jestem pewna,może nie powinnam go przekreślać przez dziecko,może źle robię? łatwo jest kogoś ocenić nie znając go dobrze,ja tak szybko nie oceniam ludzi...a i proszę bez takich że ja naiwna jestem,bo pierwszy raz coś takiego słyszę nie mam klapek na oczy gdy mi sie ktoś podoba i takie tam.

decyzję można zmienić...ale coś w stylu zapakuj się do pudełka,genialna rada,wow,a ty poszukaj psychiatry może jest jakiś w twojej okolicy:P