Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perełka333

nie wiem czy się w to pakować?/ ehhh,co myślicie...?

Polecane posty

Gość podsumujmy...
ma 22 lata kilkuletni związek za sobą dziecko niegrzeczny chłopiec wzbudza ogólny strach lubi się bić pies na baby zazdrosny bardzo ale... przystojny inteligentny

Gość PANI KASIA Z PIESKIEM
JAK MASZ NORMALNIE POUKLADANE W GLOWIE TO UCIEKAJ OD NIEGO; ale chyba jestes dla niego bo go masz, patologi sie nie czepiaj jak jestes dobrze wychowana!!!!DORADZAM JAK MATKA

Gość jak dla mnie bomba
Bierz sie za niego od razu - moze Tobie tez zrobi dziecko i Cie zostawi- super opcja. No i super bije sie .... hohohoh ekstra A gryzie slonecznik pod blokiem i pluje na chodnik? Daj sobie spokoj

pani kasiu dziękuję za radę pierwsza normalna,którą uważam za inteligentną... myślicie ze mi imponuję to że on się biję?tak wcale nie jest do tej pory miałam "normalnych" tzn. poukładanych facetów zawsze,i teraz mnie to raczej martwi...ja na ogół wiem czego chce...ehh:/

Gość Asia 29
Skoro cie pociąga to prześpij się z nim, uśmiechnij o pranku, powiedz pa i szukaj dalej. Nie wygląda na materiał na stały związek, ale chętnym ciachom nie ma sensu przepuszczać. Poza tym będziesz mogła się koleżankom pochwalić.