Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _butki_

Jak długo dziecko powinno nosić buciki z profilowaną wkładką?

Polecane posty

Gość _butki_

Proszę powiedzcie, mój maluch ma 15 mies. a już nie mogę dostać na niego takich bucikow, ma dużą stópkę i już po prostu takich bucików nie ma.

Gość Allegrowiczka od lat paru
Rozumiem,że lekarz polecił Ci kupować takie buciki?Profilowana wkładke możesz kupic sama,a buciki z taka wkładka są tez w dużych rozmiarach.Od 19 do przynajmniej 28 rozmiaru wiec jaką nóżkę ma Twoje dziecko skoro nie możesz kupić?

Gość _butki_
Owszem widziałam takie buciki ale w sklepie z obuwiem ortopedycznym - nie wyglądały zbyt ładnie, ale popytam o samą wkładkę w sklepie. Za bucikami rozglądałam się w Smyku i nie znalazłam takich w rozmiarze 23/24. Wkładka była w bucikach do rozm. 22, ale może mieli chwilowo mały wybór.

Gość Allegrowiczka od lat paru
Ale chodzi Ci o buty skórkowe za kostkę z profilowaną wkładka czy zwykłe po domu( bo takich na allegro jest duzo)

Gość _butki_
Hmmm... ciężko mi coś znaleźć fajnego na allegro.

Milekarz powiedział że te buciki z wyprofilowanymi wkładkami dobrac może tylko ortopeda, gdyż każdemu dziecku potzrebna jest inna wkładka i inny model buta. Podobno najlepszymi butami są buty z firmy Bartek. Mam jedna parę bo zalecił mi je lekarz, ale powiem że nie podoba mi sie wzornictwo tej firmy