Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violleczka

co zrobić by włosy zgęstniały ?

Polecane posty

Gość Violleczka

Strasznie wypadły mi włosy (2/3). Mam teraz ich strasznie mało, w dodatku sa one cienkie. Sa jakieś środki ( leki bądź domowe sposoby ) sprawiajace ze włosy staną się gęste? Jestem w wieku w którym włosy odrastają, jednak martwię się tym, że już nigdy nie będą one gęste ( nie mówie tu o jakichś naprawde gęstych włosach bo takich na pewno nie będę miała, chciażby z tego względu że mam cienki włos ) chcę po prostu by ładnie wyglądały i żebym nie miała prześwitów skóry. Pomóżcie proszę !

Gość boulevard plius
to jest genetycznie zaprogramowane - może pomoże jakies cięcie, kolor włosów, ale zagęstnić sie nie da. no chyba że mowa o zagęszczeniu poprzez doklejenie, doczepienie czy cokolwiek...

Gość m.o.n
Ehh.. a co robiłaś, że ci powypadały? Bo musze też tak zrobić :) Mam BARDZO zniszczone włosy.. a jednak ciągle ich mam DUŻO.. ;/ Ghrr.. ja chce ich mniej.. mam gęste i bardzo grube :( :( :( Jak ma się ich mało to ładnie to wygląda.. tez tak chce :(

Gość Violleczka
Nie wiem dlaczego wypadły. Raz zrobiłam blond pasemka, ale dermatolodzy teiwerdzili że to nie z tego powodu. Przepisywali mi cały czas inne leki mające zahamowac wypadanie i udało się w końcu, ale teraz mam ich bardzo mało.

Gość Magdzik861
Violleczka- kochana powiedz mi jakie leki ci pomogly bo ja juz wariuje mam tak cieniutkie wloski ze plakac mi sie chce a mialam grube slniace i puszyste jak te kobietki z reklam a teraz porazka i juz nie wiem co robic:(:(:( pomocy:(

Podczas ostatniej wizyty w salonie fryzjerskim dowiedziałam się o zabiegach, które mają przywrócić włosom gęstość. Na włosy nakłada się tzw. cement. Po zabiegu włosy są matowe, ale podobno "wypełnione". Wiele kobiet zmaga się z podobnymi problemami, łącznie ze mną. Chyba już się pogodziłam, że nie odzyskam już dawnych gęstych włosów... Mimo to biorę Solgar, to tabletki bez recepty. Mają bardzo dobre opinie. Na razie zauważyłam, że wypada mi mniej włosów. Czekam na baby hair.