Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec kolezanki

ojciec kolezanki

Polecane posty

Gość ojciec kolezanki

umówiłem sie z moją koleżanką u niej w domu. mieliśmy robić projekt z biologii, umówiliśmy sie na godzinę 16 ale jak zwykle jej nie bylo. zaszedlem i dzwonie do drzwii po chwili moim oczom ukazał się jej ogromnie bogaty ojciec w samych slipkach. zamurowalo mnie nie wiedzialem co mam powiedziec. - dzien dobry- wykrztusiłem -dzien dobry, wejdz pauliny jeszcze nie ma poczekasz na nia w pooju.- odpowiedzial męskim głosem. znlem go jak tylko pamiętam nigdy nie wiedziałem ze jest taki przystojny. wysoki czarne włosy wasy czarne i lekki brzuszek co dodawalo mu uroku. byl poprostu extra. miał ze 36lat. widac ze mial duzo w kroku poniewaz wypuklenie w jego bokserkach było ogromne.zrobil mi cherbaty i usiadl kolo mnie nadal w bieliżnie. nawiązal rozmowe. po chwili zszedl na temat dziewczyn i sexu. ja nie wiedziałem co zrobic i odpowiedziec bylem zpeszony. ni stąd ni zowąt poczułem jego rękę na moim udzie. -nie bój sie, zwsze mialem na ciebie ochotę- odpowiedizał tylko i zatopiłem sie w jego usta. po długim calowaniu się usiadł na kanapie ja ja się nim zająłem. bylem w 7 niebie.powoli całowałem jego klatę i sutki. po zpenetrowaniu wyższej części jego ciała zszedem na niższą. wsadziłem ręę w jego bokserki i moim oczom ukazal sie ogromny 15 centymetrowy huj.bylem szczęsliwy ze bede obciągał taki sprzęt. był gruby i ledwo co miescil mi siędo buzi. obciągalem go jak tylko potrafiłem.był cudowny. dal mi prezerwatywę, a ja natychmiast zrozumialem o co mu chodzi. zalożylem na jego fjuta kondona iwypiąlem sie. beż zadnego zwilzania wszedl we mnie brutalnie. bzykal mnie tak szybko ze po chwili nie czułem bólu a bolało jak cholera. jebal mnie jak psa, mocno i szybko. szarpną mnie nagle za wlosy, odwrócił zerwał prezerwatywę i spuścił mi sie ogromnymi ilościami spermy do buzi. obciągłem mu jeszcze przez chwile i po tem kazal mi sięubrac i umyć w łazience. gdy wyszedlem on juz był ubrany. - masz w spodniach kase i nikomu ani słowa jasne? -tak prosze pana-odpowiediząłem potunie. zajrzałem do kieseni, było tam 200 zł. umówiliśmy sie na nastepny raz. potraktowal niejak dziwke, ale ie martwiłem sie tym byl bogaty wiec nie wzgardzilem tą kasą.ale takiego przstojniaka to jeszcze nikt nasiwecie nie spotkał a mnie sie poszczęsciło.

Gość na harlekina za slabe literack
o

MARNA PROWOKACJA. NAJPIERW OJCIEC OTWORZYł DZRZWI BęDąC W SLIPKACH A POOTEM KOLEś WSADZIł MU RęKę W BOKSREKI. DEBIL

Gość aaaaahahhahah
ale dzisiaj dzień na forum! :D tylu prowokacji i topików do polewu tu jeszcze nigdy nie było :D

Gość skróć opowieść
bo się nie chce czytać

Gość Już mamuśka ... 23
15 cm to ma być ogromny !!!!!!!!!???????? :D

Warkoczyk mnie romantycznie rozmyła ta jej histeria :D:D:D

Gość ojciec kolezanki
Ale jestem popierdolony. Hahaha.

Gość ojciec kolezanki
Albo pójdę się pochlastać. W końcu ojciec mojej koleżanki już od dawna mi się podobał... jestem obrzydliwy... ble :/

Gość Coala w sombrero
dobrze. bedzie mogla zostac swieta:)

Gość Coala w sombrero
Kate, a rob se co chcesz. jestem daleki od tych wszytkich swietoszkow z tego portalu. puszczaj sie, badz dziewica - wazne abys TY byla happy, a nie ludzie dookola ciebie.

Gość Coala w sombrero
hehe...eukaliptus daje niezlego kopa i czasem mozna powiedziec cos madrego. inna rada brzmi: rob co kcesz i badz happy ale rob to tak aby inni tego nie widzieli bo mieszkasz niestety w kraju gdzie zawisc jest podwojna.

Gość Coala w sombrero
to gratuluje ze masz takich znajomych. masz luck w zyciu