Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka__21__

On nie rozumie, że nie chcę brać pigułek anty

Polecane posty

Gość super sprawa
gdyby koncerny farmaceutyczne nie informowały o skutkach ubocznych tabsów to miałyby wiecej procesów w sądach niz wyprodukowachych tabletek buraku bez szkoły. nikt tu nie mówi ze tabsy nie mają żadnych skutków ubocznych tylko ze nie u wszystkich one występują...:o

Gość
dzisiaj poinformuję mojego faceta... że albo zwiększymy częstotliwość współżycia, albo zacznie się dokładać do tabletek, a jak nie to przechodzę na gumki :o bo co to do cholery ma być :(

Gość Lady_In_Black_Dress
a nie dokłada się??? to straszne, dla mnie nie do pomyślenia

Gość
no jeszcze niedawno na tabsy dawała mi mama, ale po kolejnym wypominaniu mi, że ośmielam się uprawiać seks i jeszcze proszę o kasę na to uniosłam się honorem i zaczęłam sama kupować... :o

"...a mnie trochę wstyd o tym pisać na forum, ale rozważam rzucenie tabsów i powrót do gumek :/ niestety ze wzgl. na częstotliwość współżycia gumki wypadałyby taniej niż tabsy. ale jednak po 3 latach boję się rzucić :/ bo podobno po tym włosy wypadają itd.." Ups! Tego jeszcze nie grali! Ja po wielu latach brania tabletek musiałam odstawić je n 6 roku....wierzcie mi - nie wyłysiałam :-) Ps. Czytałam, że tabletki powstrzymują u kobiet łysienie, które spowodowane jest zaburzeniami hormonalnymi. Jeśli zatem odstawisz tabletki, a zaburzenia wrócą, to może, kto wie...

Gość duża hela
Regulon od 5 ciu lat biore i żadnych zaburzen nie zauwazyłam a co do dokładania się do tabletek przez faceta to chyba na zasadzie żeby było symbolicznie że on też dokłada się do zabezpieczenia bo 20 zł na miesiąc to chyba nie jest duza kwota....

Gość ws
jest roznica miedzy tabletkami tymi ktore byly kiedys ktore faktycznie byly bardzo szkoldiwe dla organizmu, atymi ktore sa tymi. WYdaje mi sie ze komfort osychiczny tez jest wiekszy przy zazywaniu tabletek niz korzystaniu z gumek. I rowniez uwazam ze seks w gumkach jest ... nie taki cudowny jak ten bez. Ja biore yasminelle i baaaaaaaaaaaardzo je sobie chwale :)

Gość ws
a i my sie dzielimy pol na pol :) w koncu czemu ja mam placic jesli on z tego rowniez korzysta?:>

Gość
Bluewoman ------> niestety czytałam nie raz o wahaniach hormonalnych po rzuceniu tabletek, które czasem skutkują wypadaniem włosów czy nasileniem trądziku. niestety nie mogę sobie pozwolić na jeszcze intensywniejsze wypadanie włosów, bo chyba zupełnie bym wyłysiała :/ a trądzik przez wahania hormonalne (chyba) miałam już po boreliozie i wiem jak to koorewstwo wygląda, mam po tym blizny, wcześniej miałam ładną cerę :/ ja płacę za tabsy 30zł na miesiąc :/ dla mnie to spore obciążenie

Gość plepleple
ja mam yasminelle i sie czuje super! kazda babka inna i inaczej reaguje...gumki fe...smierdza pekaja i mama uczulenie..do tego co to za zabawa ?:D moj sie doklada do tabskow nie wyobrqazam sobie inaczej, i nie wyobrazam sobie zebym ja kupowala laskawie gumki!!!toc to obowiazke obu partnerow jesli oboje nie chca dziec:/

co ty piszesz o zakrzepach zylnych i skutkach ubocznych..?naczytalas sie chyba za duzo bajek na necie i teraz masz shizy,moja kobieta bierze je od niepamietam kiedy i nie przypominam sobie skutków ubocznych:D http://www.lekka.pl/forum/Sklad,pigulek,,10,12486.html wrecz przeciwnie,okres ma regularny,mniej ja boli,ma ladniejsza cere,zero trondziku ani łojotoku podskórniakow i innych,nie tyje i nic jej sie nie dzieje a jak juz sie kochamy to nie tracimy czasu na gume ktora wkoncu peknie i bedzie kinder niespodzianka,wiec daj spokoj idz do swojego lekarza zrob badania na hormony i niech ci zapisze jakies odpowiednie tabletki dla twojego zdrowia!!!!! bo antykoncepcja to nie tyko jest przeciw ciazy ale takze na lepsze samopoczucie i bole menstruacyjne,lepsze wlosy skora cera itd...

Gość TY SIE BĘDZIESZ TRUC ŻEBY ON
SIĘ MÓGŁ POWYZYWAĆ NA TWOIM CIELE, ZOSTAWIŁABYM TAKIEGO Z MIEJSCA JAK STOJĘ CO BY MNEI ZMUSZAŁ DO ROBIENIA CZEGOŚ WBREW MEJ WOLI, NIE DAJ SIĘ DZIEWCZYNO ZMUSZAĆ DO NICZEGO, BO POZNIEJ BEDZIE GORZEJ, ON PO PROSTU CHCE MIEC 100% PEWNOSC ZE NIE BEDZIECIE MIELI BOBASKA ŻEBY WRAZIE CZEGO SIE ZMYC SZYBKO OD CIEBIE DO INNEJ, WOGOLE JAK KOCHA TO JAK MOZE ZADAC NISZCZENIA ZDROWIA? WSZYSTKO PRZEZ TE MEDIA CO TO LANSUJA TABSY JAKO SUPER CUKIERECZKI I KONCERNY TO ZARABIAJA NA GLUPICH MLODYCH LASKACH.

Gość agnieszka__21__
jestem,byłam trochę zajęta..... on mnie nie zmusza! bynajmniej!! tylko namawia...... ech mysle o tym implancie,pójdę do ginekologa - mi też gumy za bardzo nie pasują! hmmmm

Gość od 8 lat gumki
2 lata brałam tabsy i teraz żałuje, że brałam je w ogóle :-O przekonałam sie, że prezerwatywy są o niebo lepsze szkoda zdrowia na hormony :-O