Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Nattt...

co to znaczy być dobrą w łóżku?....

Polecane posty

Gość ...Nattt...

sam temat mówi o tym poście... bo właśnie, co to znaczy? jak Wam się wydaje?... pomysłowa? wytrzymała? ja osobiście mam problem zdefiniować to formuowanie...

Gość ...Nattt...
bo chcę wiedzieć... chcę wiedzieć co znaczy to dla facetów, jeśli kobieta jest dobra w łóżku, co przed to rozumieją...

Gość ...Nattt...
dzięki...to wiem:D ale jakis konkret... nooooo niech się jakiś facio wypowie:)

Gość taki tam... wymagający
zrob mu loda, nie chcesz polykac to niech strzeli ci na buzke. inicjuj sex, nie lez jak kloda, ruszaj dupą i takie tam

Dobra w łóżku to dla mnie taka, z którą chcę się kochac po tym, jak już skończę :) I nie chce mi się odwrócic plecami i zasnąc :D

zatrzymałam się tylko na pierwszym topiku :o ale ja niewinna jak ta lelija 🌼 nic nie mogę więcej wnieśc do tego tematu wiec uprzejmie przepraszam i wychodze tyłem :o

Dobra w łóżku kobieta musi mieć doświadczenie, czyli przynajmniej z 5 partnerów przed tobą, musi być długodystansowa, żeby sex mógł trwać tak z godzinę do dwóch, musi wiedzieć kiedy ma być na facecie a kiedy wypiąć się mocno, ssanie penisa z połykiem, ssanie jąder, wtedy facet jak jest FACETEM to zrobi takiej parę orgazmów zanim sam dojdzie, potem kobieta jest taka zmęczona, że ledwo łapie oddech. Taka jest wtedy dobra w łóżku.

Lepiej jednak jak paru miała, ma porównanie do tego co miała i jak jej pasi to jest z tobą jak nie to idzie sobie, ale jak już będzie z tobą to nie będzie jej nosić nigdzie. Może jestem zepsuty ale trochę przeżyłem z babami i wiem co piszę. Kiedyś takie rzeczy wydawały mi się bez sensu ale dziś z perspektywy wiem, że najgorzej związać się na stałe z dziewicą ( stałe czyli małżeństwo, dzieci etc).

Gość taka ja taka zolto fioletowa
zgadzam sie w 1000000000%:)

Gość ...Nati...
dzięki...:)