Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxaaaaa

SZLAK MNIE TRAFIA NA MOJEGO JEŁOPA!!!

Polecane posty

Przez 9 mcy bylam na L4 w zwiazku z ciaza podwyzszonego ryzyka i niebezpieczna praca...teraz jestem na macierzynskim ale przez ten caly czas dostawalam i dostaje swoja pensje.Mam wyzsze wyksztalcenie a moj maz?nie wazne ze matury nie ma nie patrzylam i nie patrze na to ale ten cieć zapomina ze ja tez mam cos w domu do powiedzenia!kupil mi jakis czas temu tel.kom.dzis doladowal za 30 zl.na urodziny oplacil mi prawko jazdy i teraz mi to wszystko wypomina!!!!nawet kurwa wypomnial mi ze batoniki mi kupi jak do sklepu idzie!ze zajmuje sie dzieckiem na urlopie ze wstaje do niego w nocy!a ja cholera to co?brzuchem do gory leze?samo sie posprzata ugotuje popierze poprasuje itp.? Nie dawajcie mi dziecinnych rad ze mam odejsc od niego bo zlym mezem nie jest wkurwil mnie jedynie.Teksty"widzialy galy co braly"tez sa dziecinne.Po prostu musialam sie"wypisac"bo mi zylka skacze:-o

Gość koleżankakoleżanki
Kochana żebyć się nie denerwowała na tego Twojego męża, który może miał zły dzień, może był zmęczony, a może wreszcie pokazał różki to ja się nadstawię i poprawię Twój błąd ort. wg słownika ortograficznego PWN: szlak (droga; motyw dekoracyjny) -ku, -kiem; -ków: szlak turystyczny, ale: Szlak Orlich Gniazd szlag (apopleksja): szlag by to trafił Na maginesie- apoplkeksja to wylew krwi do mózgu. Teraz już możesz przestać się gniewać na męża i skierować na mnie swoje frustracje :) Pozdrawiam.

Zaproponuj żeby przez np. weekend posprzątał, ugotował, poprał i poprasował, a jednocześnie zajął się dzieckiem. Gwarantuję że zmięknie po 1 dniu.

Gość niby wyzsze wykszt
"szlag" jesli juz :P

no to jak Ci zacznie znowu wypominać, to powiedz mu jasno i wyraźie, że pomimo iż jesteś w domu też dokładasz do rodzinnego budżetu, a jak będzie miał wątpliwości to powiedz mu na co idą pieniądze z Twoich zasiłków. Mój mąż dziwił się strasznie, że dużo wydajemy ( nie miał pretensji, tylko się dziwił), więc zabrałam go parę razy na zakupy do marketu. Jak zobaczył rachunek, to wierzyć mu się nie chciało i sprawdzał paragon, czy mu czasem kasjerka czegoś podwójnie nie nabiła. Taki był zdziwiony, że kilka opakowań mleka, pieluchy, trochę artykułów spożywczych to już ponad 150 zł. I już nic nie mówi ;)

Bardzo dziekuje pomaranczkom za poprawienie mnie.Naprawde nastepnym razem gdy bedzie mnie szlaG trafial i bede chciala sie wygadac siĘgnĘ najpierw po slowniczek:p Moj mezus tez sie zdziwil jak zaczal sam na zakupy chodzic....Boli mnie jednak to ze nie liczy sie z moim zdaniem:-o

otulona_snem laska czytac nie umiesz?!przeciez wyraznie napisalam ze maz jest dobrym mezem i ojcem wkurzyl mnie dzis nie odzywamy sie do siebie i to wszystko.Pewnie jeszcze dzis sie przeprosimy i pogodzimy ale poki co jestem na niego zlaaaa.Malzenstwo to los na loterii kazdy facet przed slubem jest wspanialy i cudowny a po slubie nie jeden po slubie zamienia sie w psychopate wiec teksty typu"wiedzialas w co sie pakujesz"jest zalosne i malostkowe:-o

Kurde szlaG pomaranczki sorry znow mi sie w zdaniu pokiermasilo:-oprzepraszam was:(

wkurzona :D:D:D nie jest źle , mógł zacząc ci wypominać, ze wstawił 5 razy wodę na herbatę lub że zamknął drzwi od lodówki jak robił Sobie kanapki :D:D:D:D tak to juz czasem jest, ze facet muli muli, az w końcu nas coś trafia- ale to "ponoć" jest potrzebne, bo bez tego związki to tylko niby związki a raczej - rozwiązki :D:D więc wiedzac już to co wiesz, czy nadal jesteś zla na niego ? :D:D:D:D buzia jutro będzie lepiej- kup mu domestos i poproś o wyszorowanie wc - taki rewanżyk :D:D:D:D

otulona_snem laska powtarzasz sie i stajesz sie nudna!pracuje w sadownictwie zamykam psycholi wiec nie wciskaj mi bajerow ze czlowiek nie ujawnia swych cech psychopatycznych takze i po latach malzenstwa.Ja "przelece"slownik a tobie proponuje poczytac kryminologie i wiktymologie.Jak sie douczysz w tej dzidzinie to podyskutujemy:)

Gość 2323425535
jak to jest ze ty masz wyzsze a on nawet matury nie ma??? pytam z ciekawosci, to bylo malzenstwo z wyboru, czy wpadliscie? kim on jest z zawodu jesli mozna spytac?? swoja droga bardzo nieladnie sie w stosunku do ciebie zachowal :)

2323425535 jestem nowoczesna poza tym uwazam ze to nie wyksztalcenie swiadczy o czlowieku.Ma srednie ale z polskiego oblal i juz mu sie nie chcialo uczyc.Z zawodu jest "klawiszem"tzn.straznikiem w ZK.Nie wpadlismy wzielismy slub z wyboru ktorego nie zaluje i mysle ze on tez nie.Wydaje mi sie ze przyzwyczail sie do tego ze jestem caly czas w domu i odwalilo mu.Juz mu wygarnelam ze kupilam mu 2 koszulki z adidasa i komorke rok temu a co:p Juz mnie przeprosil i jest bardzo grzeczny.Sadze ze "wroci do siebie"jak ja wroce w listopadzie do pracy:)

Gość pokraka intelektualna
do wkurzonej moja powiedziała mi kiedyś -,że nie po to się uczyła by teraz niańczyć bachory ..... (o swoich dzieciach ) jak tak zaczniesz myśleć w taki sposób to przegwizdane ... myślę że jednak w domku to chcesz mieć faceta ,więc nie rub z niego cioty . więcej uzyskasz kokieterią proszeniem ,wskazywaniem na swe zmęczenie niż wścieklizną .... moim zdaniem :)

robić HI HI to dla Ciebie

ale dlaczego nazywasz siebie pokraka intelektualna?wspolczuje ci zony i to bardzo.Na wlasne dzieci powiedziec"bochory"cos z nia nie tak:(Nigdzie nie napisalam ze robie z mojego faceta ciote!wyczytales to gdzies?bo ja nie umiem znalezc.Obydwoje pracujemy ja dodatkowo zajmuje sie domem i dziecmi czyli mam 2 etety nie rozumiem wiec dlaczego moj maz bedac na urlopie nie moze zajmowac sie dzieckiem.To jakis wstyd dla faceta?bo mnie sie to kojarzy z dojrzaloscia a nie z "ciota":-o

Otulona.. poczytalas co ci proponowalam ze znow wlaczasz sie w rozmowy doroslych?jak nie to idz dalej spac:)

otulona_snem strasznie plytka osoba jestes.Dowalilas sie do tego mojego bledu jak rzep do ogona.To jedyny twoj argument w naszej rozmowie?zal mi cie dziecinko ze nic innego powiedziec nie potrafisz tylko"szlak i szlak"i nic wiecej.Masz bardzo maly zasob slow i niski poziom wiec dalsza konwersacja z toba nie ma sensu. Z mezem sie juz pogodzilam wszystko zostalo wyjasnione i wybaczone.Ide sie dalej godzic...:)zegnam towarzystwo:)

to nie tak > nie nakładaj na niego obowiązków .... on w pracy ma tylko obowiązki i strach ... w każdej chwili jakiś psychol może mu wsadzić w .... widelec lub coś gorszedo .. wraca do domu to myśli ze tu już nic nie musi a.... Ty oczekujesz ... od niego inicjatywy ..... i kobiecą sprawą jest to by cały czas pomagał Tobie z nieprzymuszonej woli . Jak uda się Tobie tak to ustawić to będziesz Kobietą przez duże " K "

no własnie, to forum, więc każdy moze idiotce powiedzieć "zamknij paszcze":)

Gość otulona zgadzam sie z kazdym
twoim słowem. Ładnie, do rzeczy, konstruktywnie, spokojnie. A autorka niestety (choc wkurzona) ma sposób wysławianie się rodem z magla - co za ludzie kończą teraz studia...

Gość ATamCoZaRoznica
Mnie tez moj dzis wkurzyl. co prawda nie mąż (Bogu dzięki!!!) Ale tj chyba cos powaznego. Chyba zerwe.

otulona_snem ty dalej cisnienie sobie podnosisz? Wiecie dziewczyny uwielbial laski ktore na forum potrafia uczepic sie jednego"byka"badz przejezycznia.Jeden poslizg przyjdzie taka pipa z siedmioma klasami i osmym korytarzem i madruje przez trzy strony ze pisze sie szlag a nie szlak.Niektorym ciezko jest zrozumiec ze nie ma genialnego czlowieka ktory jest nieomylny.Nauczyciel j.polskiego popelni blad ort.i jest to normalne bo jest zmeczony lub wkurzony ale otulona jak sie otulila tym slowem tak sie odtulic nie moze.Strasznie plytka laska.

otulona_snem a nie potrzebujesz xydroxyzinum?tak sie jakos rozpedzilas w marzeniach....:p

znieczulica to powszechność >>>> do wszystkich nietemayowców . którzy piszą poprawnie heh a nie czytali rękopisów Mickiewicza .czy EinsteIna ... oni pisali byle jak lecz na temat . pisanie POPRAWNE od rzeczy wciskajcie sobie papatki .... PS średniozawasowana małpa TO zrozumie MNIAM

Gość otulona zgadzam sie z kazdym
- i z poczuciem humoru, którego u autorki ( choc wkurzonej ) ani ani . Nie mówiac o łapaniu podtekstów . Szlag czy szlak to juz przy tym maly pikuś. Ech

pokraka intelektualna ....otulona bedzie musiala twoj tekst przeczytac pare razy a i tak nie dotrze do niej o czym piszesz:p;) Otulona chydro...to takie tabletki na nadpobudliwosc stosuja je ludzie ktorzy doczepili sie i nie potrafia odplynac...:)