Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxaaaaa

SZLAK MNIE TRAFIA NA MOJEGO JEŁOPA!!!

Polecane posty

otulona zgadzam sie z kazdym i otulona snem to jedna i ta sama osoba.Rozdwojenie jazni to przykra sprawa wspolczuje i to juz sie leczy czyms mocniejszym niz chydro...papa:)

otulona_snem .nie nie!dla ciebie Chydro nie Hydro....:)

Gość pokraka intelektualna
i jeszcze jedno niewiem Ile lat minie lecz pojawi się takie ogłoszenie >>> poślubię -kobietę -. człowieki z cipką i cyckami nieh nie odpowiadają na te ogłoszenie .....

Gość asdfghjkf
a ja myślę, że autorka żadnych studiów nie ukończyła... no MOOOOŻE pedagogikę w specjalności opieka społeczna :O niestety to kierunek dla baaaardzo ubogich intelektualnie ludzi

Gość cionrza i porud
"otulona zgadzam sie z kazdym i otulona snem to jedna i ta sama osoba". Popieram. Nawet IP to samo.

otulona Zbadaj sobie poziom Testosteronu Hihi ale mi fajnie heh

Gość otulona zgadzam sie z kazdym
hehe wzięły nas za jedno :) . Schlebia mi to. Zauwazcie, ze otulona, oprócz wytknięcia błedu ustosunkowała sie do wypowiedzi, o co chyba autorce chodziło, skoro pisze na forum dyskusyjnym. I ze nie wytyka błędu nadal, raczej bawi sie grą słow - juz tak to łopatologicznie wyjaśnię, jeśłi kto nie spostrzegł. Jest jednak uprzejma, wazy słowa, nie pisze, że autorka słabo kojarzy i w dodatku jest wulgarna. A może trzeba ?

moje IP tez mozesz podac.:) Cieakwe -patrzę i patrzę , a obok mojego kompa jakoś otulonej nie widzę, nawet jej ducha . Tylko pies się plącze - czyżby się wcieliła?

nie, to raczej duch wkurzonej przestawił mi z zemsty litery w "ciekawe". Mam za swoje.

pies jest ciemnej maści,ładny.

Gość www idiotki pl
Wy jakies głupie obie jesteście, otulone.:o

o czym jest ten wątek ? za dużo wypiłem >>>> zaczynam czytać posty małp . IP to nie wykształcenie kupione za kase tatusiów Heh . boli ? ma BOLEC

pies second hand, schroniskowa sierotka, na nowego bym sie nie zdobyła. A koty bardzo pędzi. Coś długo sprawdzają IP...

zauważcie, ze wkurzona może na nas wyładowac furie, zamiast na mężu . Więc chyba dobry uczynek robimy?

pitbul nie bylby straszny, gdyby nie straszni ludzie. Mój tez był przedtem u strasznych, odstraszniłam go. Strzeżmy się strasznych ludzi.

no i kolejny fanie zapowiadajacy się topik szlag trafił :O TE otulone w liczbie mnogiej i pojedyńczej- musicie akurat tutaj pisać ?? nie mam nic przeciwko waszej twórczości, baaa nawet z chęcią poczytalabym was do porannej kawy , ale na waszym (twoim) topiku , tutaj to tylko niesmacznie wygladacie :( pa

Wspólczuję. Mam w rodzinie pitbulla, jest łagodny.

Gość autorka to zwykła prostaczka
z ZK

o ito strasznie boli .....TYle posów :) ciekawe gdzie są paluszki 'otulonych' by rozładować stres hi hi

dobra, zegnam, lejcie sie z mezem dalej ( ew kibicujcie laniu). Nie ma to jak porządna awantura, coś sie dzieje, dobrze sie czyta. Otolona :), dla kota tez, miło było.

Gość kaska061
ja na mojego chłopa juz znalazłam sposób czasem zdarza sie ze w sobote spotkamy sie ze znajomymi i zawsze troche popije a na drugi dzien nawet czołg by go z łóżka nie wykurzył. wiec raz sprobowałam wiem ze jest bardzo za nasza kochana córeczka wiec jak jauz mam dos jego spania wydr sie na niego ze pijak i woóe mówie mu ze ma wstac i zajac sie dzieckiem bo ja mam dosc i wychodze z domu.POMAGA w ciagu 5 minut jest juz na nogach i zaraz wychodzi z dzieckiem na spacer. a ja po 15 min odreaguje i idziemy razem