Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady_In_Black_Dress

Rodzice nie tolerują mojego chłopaka, bo ma długie włosy!!

Polecane posty

Gość jn gujhm
Tak tak ..A koscoil katolicki to najwieksza sekta niz wszystkie metale razem wziete ;OJ!

Gość cora mlygfa
moj z kolei ubiera sie ekstrawagancko ze tak powiem ;) robi rozne dziwne rzeczy z wlosami a do tego ma tatuaze i kolczyki i moi rodzice dlugo go nie akceptowali a jak mial przychodzic do mnie to zawsze sie nasluchalam. ale minelo kilka lat, poznali go dobrze, wiedza ze moge na nim polegac, zareczylismy sie-szczerze nam pogratulowali;) chociaz czasem mowia ze "dawid to madry chlopak, moglby cos ze soba zrobic bo wyglada jak dziwolog" :D

Gość Lady_In_Black_Dress
no mój tato to nawet lubi np. Nightwish "Sleeping sun" (stare) i walenty chyba nie powiesz, że to jest satanistyczne :) :P

Nie wiem - tego nie slucham :). Jak na czlowieka który uważa metal za toksyczną ideologię do ogłupiania klasy robotniczej to i tak znam całkiem dużo zespołow metalowych - nie sądzisz? ;)

Metal to toksyczna ideologia do oglupiania bialej klasy robotniczej z katolickim backgroundem majaca na celu zantagonizowac ja z kolorowa klasa robotnicza oraz bialymi o backgroundzie islamskim, by nei dopuscic do powstania ruchow lewicujących w usa. :)

Gość upupuppppp
upupupuppppppppppupupupupupppppppppppppppppppp

Lady_In_Black_Dress ja ci życze jedynie powodzenia żebyś jakoś przetrwała ze starymi:( Jak najczęściej go przyprowadzaj do rodziny, niech twoi konserwatywni staruszkowie go dobrze poznają i niech wiedzą że jes t on przyzwoityym facetem na poziomie..

Gość Lady_In_Black_Dress
Elisabeth dzięki :) ;) mój chłopak jutro przyjeżdża ❤️ ❤️ :) :D

Zetnij mu w nocy :)Wilk syty i opwca cala :)Ii kup książki już czas :)

Gość Lady_In_Black_Dress
haha bardzo zabawne, jesli nie wiesz, to mam 22 lata. ciekawe ile masz Ty :)

Gość upupuppppp
upupuupupupupupupupuup

Gość aaajajjaaj
walenty,jestes strasznie ograniczony jesli myslisz ze wiekszosc metalu propaguje satanizm i raczej nie powinienes twierdzic ze sie na tym znasz

Gość coś ci dziewcze rzekne
ja Ci nie chce smęcić, ale w tym grzecznym i jakże niewinnym teledysku, który podesłałaś już w 1 sekundzie masz na tapecie twardy pentagram. A z tym - powaznie - trzeba być wściekle ostrożnym. I nie ma tu nic do rzeczy, czy Ty w to wierzysz, czy też nie. Mama spanikowała, ale Ty też uważaj.