Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owodhewi

Czy ktoś ma basen koło domu ?

Polecane posty

Gość owodhewi

Zastanawiam się ile kosztuje wybudowanie takiego basenu w ogrodzie?

Gość wylęgarnia komarów
😭

Gość ws
Basen wylegarnia komarow? mam od 5 lat i jakos tego nie zauwazylam

Gość owodhewi
może wylęgarnia ale tak pomyślałam że fajnie by było mieć basen koło domu a nie jezdzic gdzieś

Gość gość
pewnie, że fajnie, chyba każdy marzy o basenie...

Gość gość
mam w domu :o

Własny basen to nic fajnego, zwłaszcza w takim klimacie :) chya że kryty, ale wtedy trzeba ogrewać, zwalczać grzyby i inne takie :o no i samemu utrzymywać w czystości, albo kogoś wynająć ale wtedy obca osoba łazi po Twojej posesji :o

Gość gość
budowa basenu tak wewnatrz , jak wewnatrz nie jest taka droga. najgorsze jest utrzymanie w czystosci, filtrowanie wymiana wody ( bo to ogromne ilosci) W naszym klimacie na zewnatrz jest do uzytkowania przez bardzo krotki okres czasu, juz lepiej zrobic go wewnatrz.( sa firmy, spytaj o koszt)

Gość gość
mój dziadek ma basen... tylko nie wiem czy o taki chodzi.

Gość gość
California, 80% domów ma basen. Wszystko ładnie pięknie. Palmy, zieloniutka równo przystrzyżona trawka, ciepło cały czas, dziewczyny w bikini chodzą, wszędzie bogate domy, po ulicach jeżdzą samochody po pół miliona złotych. Dużo parków, spokój, cisza, ludzie kulturalni i zadbani. Wszyscy na luzie, bez stresu, chillout.

Gość gość
w naszym klimacie basen w ogrodzie to nie najlepsza opcja samo założenie wybudowanie to moźe nie jest horrendalny koszt ale jego utrzymanie, wymiana wody, odgrzybianie, filtrowanie, czyszczenie z liści, wypompowanie wody po sezonie kosztuje krocie!

Gość gość
Gumowy z marketu już trzeci sezon służy i całkiem fajnie się sprawdza. Trzeba tylko zadbać o odpowiednie wysuszenie, natalkowanie i poskładanie na zimę, ok. pół dnia roboty. Rozkłada się migiem, napełnia przez kilkanaście godzin, a opróżniasz go na ogródek, tylko najlepiej pompy użyć, wtedy szybciej idzie. Środki uzdatniające i filtry nie są jakieś kosmicznie drogie.

Gość gość
ty mówisz o gumowym a autorka pyta o basen z prawdziwego zdarzenia

Gość gość
Basen z prawdziwego zdarzenia kosztuje majątek, a w tym też można popływać, są całkiem spore w ofercie. I najważniejsze, że się sprawdza.

Gość gość
baseny w ogrodzie mają złodzieje

Gość gość
Wiesz, jeśli naprawde interesujesz się tym, mogę podać namiary do firmy która budowa basenu u mnie w domu http://www.akvafalo.pl/ może ich oferta będzie Ci odpowiadać, najlepiej będzie jak zadzwonic i się wszystkiego dowiesz

znajomy ma i drugi raz nie zdecydowałby się na to. ja mam rozporowy, bardzo duży, spokojnie da się w nim pływać i rozkładam go co roku, bo jednak mimo wszystko pływanie w ogrodzie wieczorkiem na świeżym powietrzu jest dużo lepsze niż pływanie w domu. wrzucam chlor do wody i nie wymieniam jej przez 3 miesiące, na noc zakrywam basen. myślę, że jak będę miała swój dom, to wybuduję basen w domu, a na lato będę rozkładać taki rozporowy, on jest fajniejszy niż taki wkopany w ziemię

Gość gość
My podjeliśmy wstępną współpracę z firmą http://www.akvafalo.pl/ na razie wykonują nam wstępny projekt basenu do domu… Na zewnątrz raczej bym nie polecała, chcoiazby z takiego powodu ,że jest to przyjemność z której możesz tylko korzystac w sezonie, bo zima już nie;)

Ja mam basen kryty...jak sobie wsunę pod łozko ;-) Nie są wcale takie drogie...;-) Pozdrawiam.

Gość miminka1
Ja mam taki basen, wykonany przez http://superpools.pl/ . Muszę przyznać, że nie żałuję, ponieważ teraz mogę się odstresować po całym dniu w pracy i nie muszę nigdzie wychodzić.

Gość gość
widze,ze więcej tu zwolenników firmy http://www.akvafalo.pl/ :) Ja również u nich zamawiałam basen. Polecam, warto skorzystać, bo naprawde widać,że znają się na rzeczy.

Gość gość
ja mam basen kolo domu- na lato - rewelacja :) Wszystkie niezbędne materialy zamawialam w www.contractor.com.pl .

Gość gość
A są moze tu osoby, które z takiego czegoś robiły basen http://www.izopanel.pl/ ? wyczytałam że można,ale chetnie sie od was, użytkowiników, dowiem jak to sie sprawdza;)

Gość gość
ja mam basen, który kupiłam tu www.baseny-wodex.pl - fajnie sie sprawdza zwłaszcza w okresie letnim, gdzie jest duzo grillowania i zabaw na swiezym powietrzu - polecam, fajna sprawa.

Gość gość
ja mam, kupiłam tu www.baseny-wodex.pl - świetnie sprawdza się latem, w mega upalne dni :) zawsze robimy grilla i świetnie sie bawimy, fajna sprawa, naprawdę :)

Gość gość
to prawda :) tez mam i zwlaszcza w lecie sobie chwale :)

Gość gość
a jaka jest kwota takiego basenu?

Gość gość
a to zalezy od realizacji, najlepiej bedzie jak sie z nimi skontaktujesz ;) wtedy bedziesz wiedzial co i jak, jak przedstawisz wstepny projekt to oni go oszacuja ;)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej