Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportaction

kto potrafilby wybaczyc zdrade partnerowi/ce???

Polecane posty

Gość sportaction

Gość sportaction
egzoteryczna to byl pojedynczy epizod?jak sie dowiedzialas? jak teraz jest miedzy wami?

Gość jo ed
a po chuj, ze tak zapytam?

Gość sportaction
nie!!!ja zdradzilam

Gość jo ed
wybaczyc nie równa się zapomiec, gówniano się z tym żyje, więc nie ma sensu tego ciągnąc.

O to świetnie, że piszesz tutaj. Słuchaj, a nie prościej by było po prostu rozstać się z tym kim byłaś i związać z tym nowym. Jaki ma sens zdradzane kogoś, skoro to oznacza, że nie chcesz być z tym kim byłaś Bo ja tego nie rozumiem :)

No tak, ale ja tego nie rozumiem. Jesteś z kimś, ale masz ochotę iść do łóżka z kimś innym, a potem wrócić z powrotem do łóżka tego pierwszego, który Cię aż tak wcale nie pociąga bo poszłaś do łóżka z kimś innym

Gość sportaction
ja chce byc z moim partnerem, zrobilm to-stalo sie-do tamtego absolutnie nic nie czuje. rozmaiwlam kiedys z moim chlopakiem na temat zdrady, z mojej strony. nie bede opisywac czemu!!! ale boje sie z jednej strony o tym mu poiwiedziec-bo nawet jak by mi wybaczyl-to zranilabym go na zawsze. ale stane na glowie by odzyskac jego zaufanie!!

sportaction On dopiero się umawiał na sex z kims kto mi o tym powiedział... Potem i tak ciągle były kłótnie... Nie wiem czy więcej zdrad nie było...

Rób jak uważasz, ale chyba fakt, że chciałaś iść do łóżka z kimś innym znaczy, że chyba nie do końca kochasz swojego partnera :( A w odpowiedzi na pytanie z tematu, to myślę, że wybaczyć na pewno wielu, ale mało kto zapomni...

Gość jo ed
a jakby ktos dal Ci w "pysk"? udaloby mu sie odzyskac Twoje zaufanie? ;-)

zdrady się nie wybacza. a co więcej- nie zapomina:) kurwa co za ludzie. po co z kimś jesteś jak go zdradzasz? dupy nie umiecie upilnować? :/

Gość doveperfect
to zalezy od pozniejszego zachowania sie tej osoby. jezeli moja partnerka by mnie zdradzila, tylko raz, nie czulaby nic do tamtego goscia, zalowalaby...a przede wszystkim chcialaby walczyc o nasza milosc, wybaczyl bym,ale tylko raz!!!

Gość moja logika jest prosta
jestem z kimś bo takiego dokonalam wyboru jestem wobec tej osoby uczciwa jeżeli ktoś lubi odmiane może być sam i wtedy brać do woli co jest i co sie rusza