Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaczarna_20

pierwszy raz

Polecane posty

Hej mam 20 lat i jeszcze nie mam za sobą tego pierwszego razu ... planuje to z moim chłopakiem ale mam lekkie obawy, on na dosyć dużego (ok 18 w obwodzie) a ja jestem niska i drobniutka ... boje sie bólu i tego, że mogę go do siebie zniechęcić możliwe jest to żeby nam nie wyszło albo jak zrobić żeby przyjemny był ten pierwszy raz dla nas obojga ... ??? proszę pomóżcie nam ...

Gość Skurwisine
Użyjcie baraniego łoju albo oleju Lotos W40. Niech sobie tym nasmaruje dyszla a ty posmaruj sobie peezde. Poza tym umów się z nim tak, że jakby cie bolało to daj mu znak (np. powiedz coś po niemiecku) a on wtedy niech zdzieli cie przez łeb czymś cięzkim tak żebyś straciła przytomność, wtedy nie bedzie bolało.

Gość tez to przechodzilismy...
mam 18 lat ale swoj pierwszy raz mam za soba dalej jestem z pierwsza i ostatnia dziewczyna:) my nie robilismy tego tak odrazu... zaczynalismy od zabaw dotykania sie potem byl petting staralismy sie rozciagnac blone mojej dziewczyny zeby za pierwszym razem jej tak nie bolalo... jakos raz troche nad pekla i bolalo ja ale nie tak mocno... udalo sie rozciagnac ta blone i za pierszym razem poczola jednorazowy bol troche krwi i potem jej nie bolalo... polecam pierwszy raz wyliczajac dzien dwa przed spodziewanym okresem mniejszy strach i dodatkowe zabezpieczenie gdyby cos nie tak poszlo z gumka chyba ze juz tabsy bierzesz to wtedy jestes bezpieczna;)

Gość pyczys
jesli tak bardzo sie obawiasz bólu czy tarcia z powodu ze on ma duzego to kupcie sobie specjalny zelik np durex play:)) i po problemie:))

Gość tez to przechodzilismy...
nie trzeba zelu... wszystko bedzie ok jak gra wstepna bedzie dluga i dobrze cie rozgrzeje... najlepiej jezykiem niech dobrze za pracuje wtedy bedzie dodatkowe nawilzanie;)

i ty myślisz że tak przy pierwszym razie będzie super nawilżenie. daj spokój. będą się stresować i tyle ...

Gość jupppiiiiii
w kiche i do dzioba

Gość durex play
to kicha. szybko strasznie wysycha i jest jeszcze gorzej. nadaje sie tylko do masazu

Gość maIaczarna_20
lubie zjadac kupy!

wcale szybko nie wysycha. chyba że się smarujesz rano a dopiero wieczorem sie kochasz..