Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka 28

Nerwica-poród normalny czy przez CC?

Polecane posty

Gość eklerka 28

Pytanie do kobiet które też mają nerwicę? Jak rodziłyści siłami natury czy przez CC?

Gość eklerka 28
Nerwicę lękową. Objawiam się przyśpieszonym biciem serca. Wiem, że dużo kobiet mających nerwicę rodziło tylko nie wiem czy przez cc czy drogą naturalną?

Ja mam nerwicę , ktora sie właśnie objawia przyspieszonym biciem serca, pozatym mam do tego niskie ciśnienie więc szkodzi to na serce. Rodziłam naturalnie.

Gość jak macie
nerwice to nie powinnyście być matkami pity.

Ja mam nerwicę lękowo-depresyjną, o charakterze takim trochę hipochondrycznym (nerwica natręctw), łykałam Doxepin. Kołatania serca i objawy lękowe, a także epizody "nie panowania nad ciałem" podczas takich "ataków" strachu miałam, ale przed leczeniem psychotropami. potem było już OK. Ciążę przeszłam bez kłopotów i rodziłam też naturalnie. Po porodzie miałam huśtawki nastrojów, ale one nie były jakieś takie 'nienormalne" ;) Ogólnie to odkąd się zaleczyłam to z moją nerwicą jest OK i żyję zupełnie normalnie. Jakbym się z takiego nerwicowego koła wyrwała.

Nom, wówczas kiedy miałam objaw nerwicy to bym się na dziecko nie zdecydowała - to byłoby co najmniej nieodpowiedzialne.

Gość eklerka 28
Chemikal - gratuluję, że wyrwałaś się z tego koła. Wypraszam sobie obraźliwe teksty. Jak kogoś nie interesuje temat niech nie wchodzi. A tej osobie co to napisała życzę wszystkiego co najlepsze. Obyś niegdy nie musiał/a walczyć z czymś takim jak nerwica. To, że mam nerwicę nie znaczy, że będę złą matką!

ja rodziłam sn jednak na czas ciazy troche mi odpusciła-potem niestety wszystko wróciło