Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jesnda..

xp czy vista?

Polecane posty

Gość taka jesnda..

co polecacie?

XP i tylko XP!!!jestem w UK i tu niestety ciężko dostać kompa z XP-zmuszona byłam kupić z vistą I ŻAŁUJĘ!!!

Jak masz wybór to Xp, ale jakby to wymagało kupowania xp do komputera na ktorym juz masz viste to chyba nie warto - do visty idzie sie przyzwyczaic. tylko trzeba wylaczyc cale aero i wrocic do starego klasycznego interfejsu nbez zadnych bajerow typu cienie pod menu wtedy daje sie pracowac. chyba ze jestes architektem/inzynierem mech./inzyneirem budownictwa to wtedy tylko xp.

Gość ona ona
a ja miałabym pytanie czy the sims i the sims 2 beda chodzic na Viscie.... ? pytam bo w te klocki jestem naprawde zielona

jak masz komp złom to xp :) vista dla tych co sie troche znaja i maja dobry sprzet:)

Kurwa, sio mi z vistą. :o Mam na stacjonarnym xp, na laptopie viste. Z laptopa nie korzystam. :o

Gość ona ona
moze mi ktos odpowie na moje pytanie? bo nie chciałabym zakładac nowego topicu..

Gość dwukrotnie porzucona przez K
u mnie na viście simsy nie działają :o

Gość człeń dobra rada
Oczywiście, że Vista. Świat nie zatrzymuje się więc i Ty nie stój w miejscu z XP. Te imbecyle co mówią XP nie mają żadnego racjonalnego powodu, ze vista jest ble. Większość z nich nie miała nigdy do czynienia z Windows Vista :o. Mam Viste jestem zadowolony o wiele lepsza od Xp nie wyskakują błędy, nie zawiesza się. Ładny interfejs aero (jeżeli dla kogoś przesadnie cukierkowy można wyłączyć). Przyjęli stereotyp, że Xp jest fajny a więkzsość nie pamięta jak stękali, że Xp chujowy kiedy wyszedł jak był Windows 98. Reasumując wszystko na plus dla Visty, Xp idzie do lamusa. 🖐️

Gość jaaaaq
Vista. Ale Viste mozna miec pod warunkiem jezeli ma sie opowiedni sprzed. a xp i tak juz niedlugo wycofuja...z czasem pojawia sie gry ktore beda wymagały DirecX 10 a xp tego nie ma.. Vista mozna miec wtedy kiedy ma się powyzej 2 GB ramu jest jeszcze jeden powod xp nie obsłuzy ci 4gb ramu... Jak twoj komp ma 1gb ram czy 2 to nie ma co zawracac sobie głowy Vista.. Jezeli kupujesz kompa nowego to lepiej wez Vista. Za rok czy za dwa i tak wszyscy przejda na Viste.. podobnie było jak był Windows 98 a Xp dopiero wchodził

Gość windows xp
jest dla lamusów, którzy mają chuujowego kompa, jak masz dobrego kompa jak ktoś wyżej pisał przynajmniej 2gb ram, core2duo, to bierz viste :))))

Gość ja mam dobrego nowego kompa
ale i tak wolę XP:PVista jest chujowa:o

Gość windows xp
podaj jeden powód dla którego vista jest gorsza od xp durniu :o

Gość kombobombo
ja tez jestem na viscie mimo, ze jeszcze rok temu korzystalem z xp. nie wiem za co ja obrazacie, na ponad 2 letnim komputerze dziala bez zarzutow i gry szybciej chodza niz na xp, serio.

Gość jak sie nazywa
4gb ram, procek 64b core duo, i vista smiga :classic_cool: w dupie z windowsami, linux jedyny sluszny

Gość i tak w 2010 wchodzi Windows 7

Gość kombobombo
mam core 2 duo 1,83 Ghz, 1gb ramu rany linuxiarz jak zwykle i na kazdym forum musi sie odezwac, linux tez juz jest dla lamusow, bo praktycznie jest taki sam jak windows, banalny prosty. nie to co kiedys same linie komend.

Gość kombobombo
i tak w 2012 bedzie koniec swiata... ale teraz jest 2008. To Ty wyrzuc to co masz i czekaj na W7.

Gość no toja sie wypowiem
mam kolege speca w informatyce i mówi że vista to gówno aja mu wierze :)