Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jesnda..

xp czy vista?

Polecane posty

kupiłam laptopa i niestety mam Vistę :( XP nie podejdzie buuu takie uroki kupna laptopa w UK :(

Gość batonidlo
anula najpierw przeczytaj o czym jest do konca. sama widzisz, ze to nie ten topik, wiec po co piszesz? ale ci odpowiem, skoro kuiplas kompa z vista tzn. ze musi na nim dobrze chodzic. po drugie sama sobie wybralas, jak ci nie pasilo bylo nie kupowac chyba ze lubisz potem ludziom dupe zawracac. po trrzecie jak chcesz to sobie zainstaluj xp i dupy nam tu nie truj mamy wazniejsze sprawy. ciagle mylisz jarek swojego starego i myslisz ze twoj stary jest starym kazdego z nas. niestety musze cie rozczarowac, nie mamy tych samych ojcow pojmij to jelopie :-0 i nie wpychaj mu obierow do japy bo sie w nocy zdziwisz jak bedziesz lezal na minie w standardowej pozycji z murzynska pala zapychajaca twoja dlawiaca sie gardziel. dobranoc poraz 3, wiec ostatni :D

Gość jarek ale z ciebie zyeb
hahaha ty nie kumasz tego, ze ciebie tutaj wszyscy maja w D U P I E? :D wszyscy z ciebie zlewaja i jadą jak po szmacie, a ty zgrywasz sie, ze masz na to wyjebane a tak naprawde boli cie krytyka innych :D jestes najbardziej zalosnym facetem jakiego spotkalem w necie :o nic innego oprocz pierdolenia w kolko tego samego o faldach, tucznikach, pasztetach i kredkach nie potrafisz powiedziec. JESTES PO PROSTU ZYEBEM :) taki sie urodziles i taki pozostaniesz :) adios cwelos ;)

Gość tak jak ty z Jackiem homie

no tak jak mowilem :P nic innego niz o faldach i pasztetach nie wymyslisz? :) bo wiesz juz sie wszystkim znudzila twoja nawija denna 💤 stary, a moze ty po prostu jestes otyly i dlatego wyzywasz wszystkich od pasztetow? probujesz w ten sposob wyleczyc sie z kompleksow :o biedny jaruś ojojoj żenua :D

jestes monotematyczny 💤 przemysl sobie sens swojego istnienia na tym forum przyglupie 🖐️

pierdol pierdol ja poslucham :)

nie bede sie zniżał do twojego poziomu, a ty sobie pogadaj sam do siebie, w koncu juz tylko to ci zostalo :D

Gość Jarek jest żałosny Arabowie
są lepsi :)

udaje że myśli :)

projekty tak mają :D

oooo nowy tekst:P przebywając;) z Nami Jarek sie rozwija :P

moze ty sie rowniez odwazysz wyjsc z domu kutafonie?:) bo jak sądze ciagle tylko kafe kafe kafe i kafe :D moze jeszcze bedziesz nam dziekowal kiedys, za to, ze dzieki nam zobaczyles co sie dzieje poza twoją norą półgłówku :D

Ależ mi opinię robisz: Jarek84 to zniewieściały pustak. w wolnym czasie przesiaduje na kafe i swiergoli z mało rozgarniętymi dziewczętami na jakichś prymitywnych topicach oraz potrafi wypisywac bluzgi na kafe gdzie popadnie Jestem jednak twoją owłosioną, tłustą dupą i żądam lepszego traktowania!

Gość wstalem po czym
wszedłem na forum a następnie na ten temat aby zobaczyć te wypociny debila jarka :classic_cool: niezly popierdol z ciebie jareczku jak na 24 lata to jestes niedorozwiniety przykre to :( nie karmcie trolla 🖐️ p.s. nie zaslugujesz na viste bydlaku :classic_cool: