Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka przygoda mnie spotkała

Dzisiaj w markecie byłem świadkiem ciekawej sytuacji.

Polecane posty

Gość dlaczego znaczy why
w takim razie, skoro sie powtarzaja sytuacje , jak twierdzicie, to dlaczego wiem to tylko z tego forum a nie mowi sie i nie pietnuje takiego chamstwa w tv????? jak to wiec jest to mozliwe ze w tym kraju jest taki bandytyzm? zakzuje sie klapsow dzieciom a za lanie po twarzy w sklepie i to w dodatku np. ciezarnych nie ma kary??? to zgloscie to gdzies wiecej niz na tym forum np. zadzwoncie do FAKTU

bzdury opowiadasz i tyle bo skoro ta kobieta byla agresywna wulgarna itd to myslisz ze po takim ciosie w twarz po prostu by sobie poszła? Nawet jakby w twarz dostala to zadzwonilaby na policje nie zostawila by tego bez echa nawet wtedy gdyby sama zaczela.

Witam Was.Załóżmy ze ta historia z ciężarną to prawda.... Po pierwsze (primo) autor tej historyjki pisze że była to kasa pierwszeństwa dla ciężarnych i inwalidów,więc oczywiście że ta kobieta miała pierwszeństwo,a jeśli kasjerka i ochroniarz jej tego nie umożliwili no to co to za cielęta były???Z miejsca pojechałabym im po premii. Po drugie (primo) coś ta sytuacja z biciem wydaje mi się mocno naciągnięta,bo.... po trzecie (primo) skoro ta ciężarna była taka "chapata" to nie wierzę że tak bez słowa "podkuliła ogon" i stamtąd wyszła i nie wezwała policji albo kierownika sklepu... W moim mieście też jest Tesco i tez jest ta kasa pierwszeństwa.Faktycznie,że jeśli się człowiek nie upomni o swoje prawa to może sobie stać aż korzenie zapuści.Przez całą moją ciążę tylko JEDEN RAZ jakaś "bystra"kasjerka kazała mi podejść bez kolejki,a ile się musiałam nasłuchać pretensji od innych ludzi....

Gość a ja lubie deszcz
a o co chodzi? dobże, że dostała za swoje, na drógi ras niebendzie sie pchac bez kolejki, jak rozkładała nogi, ta miala kolejke, hehheh

Gość pod gradobiciem pytań.....
a kiedy juz bym tych drechow wyniosl, postawilbym ich przy drzwiach wejsciowychy, sciagnol im majtki i ssal pauki, blagajac o litosc, moze po dobrym lodziku z polykiem daliby mi spokoj i nie wpierrdolili mi glowy do czytnika kart w bankomacie :o taki ze mnie kozak 😴🖐️

Gość obieżyświat ze środy
niezbyt inteligentna prowokacja,ale zawsze naiwni sie znajda,tylko po co komu taka prostacka rozrywka

Gość w supermarketach zazwyczaj są
kasy, przy których kobieta w ciąży ma być obsługiwana bez kolejki

Gość faafmmm
Kobieta powinna była skierować swoje kroki na policje, zażądać obdukcji i złożyć skargę na supermarket. Szczerze mówiąc, jakby wzięła dobrego adwokata, miałaby szansę wyciągnąć niezłą kasę od TESCO. Nawet jeśli sama przecholowała w zachowaniu kobieta w ciąży to narodowa świętość, i Tesco naprawdę mogłoby beknąć. No a ochorniarz powoniem wylecieć z pracy z dożywotnim zakazem wykonywania zawodu. On zawinił najbardziej, awantury się zdarzają, ale on jest tam od pilnowania porządku.

Gość faafmmm
przeholowała

Gość mmmm....hmm
keka - jakbyś pyskował i dostał piuęścią w nos, ze polałaby ci się krew, to gwarantuję ci, ze natychmiast byś się zamknął. Tym bardziej, ze było to kobieta i to w ciąży. Dla niej było nie dopomyslenia, ze ktoś odważyłby się ją uderzyć pięścią. Przy takim bólu, szoku i krwi jej reakcja nie mogła być inna. a czy później nie powadomiła policji, tego nie wiesz.

mmmm....hmm.....czytaj dokładnie!!!!!Ja jestem kobietą!!!!!! i tez byłam w ciąży i tez stałam w takich kolejkach,ale nie darłam gęby na caly sklep!!!Wiadomo....nogi bolą bo puchną,siusiu się ciągle chce bo to parcie na pęcherz ale bez jaj!!!Mogła kulturalnie podejść i poprosic by ją przepuścili.....