Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WROCŁAW WROCŁAW

SZUKAM MUZYKÓW DO ZESPOŁU ROCKOWEGO!

Polecane posty

Gość WROCŁAW WROCŁAW

Witam! Szukam gitarzystów, basistów, perkusistów, klawiszowców. Chcę zrobić casting, aby stworzyć świetną i ambitną kapelę rockową. Nie owijając w bawełnę, jeżeli nie jesteś profesjonalnym muzykiem - nic mnie to obchodzi, ważne abyś był odważny i potrafił po prostu grać. Doświadczenie sceniczne jako tako także mnie nie interesuje, na razie, ponieważ każdy będzie w stanie oswoić się z publiką i estradą. Nie interesuje mnie gra na imprezach okolicznościowych - to kompletnie odpada. Interesują mnie tylko poważni ludzie,którzy wiedzą czego chcą i kochają to co robią, a przedział wiekowy nie ma kompletnie znaczenia. Jeżeli się na to wszystko piszesz - napisz do mnie maila, wtedy zobaczymy. Pozdrawiam Wszystkich Odważnych ;) LET'S ROCK!!! ;) P.S: Nie bójcie się, ja nie gryzę, połykam w całości ;)

Gość iulllllllllllllllllllllll
to kogoo ty nie potrzebujesz "gitarzystów, basistów, perkusistów, klawiszowców!!!????? nie masz nic. może jeszcze chcesz flet i cymbałki? :D 🖐️

Gość WROCŁAW WROCŁAW
:) brawo flet już mam

Gość keiraaa
forum dla kobiet - genialne mijesce do szukania satanistów do zespołu. nie byłabym pewna czy z twoim fletem wszystko gra :D 🖐️