Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsf

czy we wczesniej ciazy jak nie ma jeszcze duzen go brzucszka to mozna spac ?

Polecane posty

Gość sdsf

na brzuchu i lezec na brzuchu? ma to jekis wplyw na dziecko?

Mi lekarz powiedział że mogę odpoczywać na brzuchu, dopiero przy kolejnej wizycie poinformował mnie że już powinnam ograniczyć leżenie na brzuchu. Nie pamiętam teraz dokładnie jakie to były tygodnie ciąży więc najlepiej spytaj się lekarza, ale puki nie ma brzucha to raczej można

Gość sdsf
no u mnie o 5 tydzien wiec sie zastanwaimlekarz kazal mi przyjsc za 2 miesaice

Ja spałam na brzuchu do 24 tygodnia,potem brzuszek rósł z dnia na dzień i sie nie dało:) korzystajcie póki możecie bo potem długo długo się nie da:) najpierw przeszkadza brzuszek a potem cycki pełne mleka hihi....

No to ja właśnie jakoś w 5 tyg. miałam pierwszą wizytę i jeszcze mogłam, następną miałam też po 2 msc i nie wiem czy już w tedy miałam się ograniczać czy jeszcze nie. Puki nie ma brzuszka śpij spokojnie bo Juniorek jest jeszcze na tyle malutki że go nie ciśniesz, jak będzie brzuszek w tedy lekarz sam powinien powiedzieć, do następnej wizyty spokojnie możesz spać. Później już głównie na lewym boku, ja miałam z tym problemy bo strasznie mnie na prawo ciągnęło no ale czego się nie robi żeby dzidziuś był lepiej dotleniony itp:)

Gość fhcn
ja tez spalam dopóki mie to nie przeskadzalo