Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzesimirasssssss31

Ile dziewczyn na 10 spotykanych widzicie szczupłych?Szczerze

Polecane posty

Gość 10 KOBIET jest szczupła
rezsta ma nadwage, 20% ma oyłość

Ja nie jestem szczupła, gruba też nie... i czuję się rewelacyjnie :) Chciałabym schudnąć ale tak jak teraz nie jest źle, o :o

Gość NoweOrangeGo
No to już teraz wszystko jasne. BMI mam w normie, z bliższym sąsiedztwem górnej granicy, niż dolnej. Czyli dlatego nie poznaję nikogo... sądząc po wypowiedziach tutaj, jestem za gruba. Super.

Nieprzesadzajmy po polskich ulicach w wiekszości chodzą piekne,zgrabne dziewczyny. Pisze co widzę a jestem kobietą.

Gość chodący po ulicach
może trzeba zainwestować w okulary? ja widze co innego

w anglii mozna kupic krotkie spodenki albo mini w rozmiarze 52. W polsce ciezko jest dostac rozmiar 44 a jak juz jest taki to dla starej baby. Wniosek w pl jest malo grubych dziewczyn moze jedna na 10.

Gość jacekc1982
nie ma zadbanych grubasow grubas to grubas

Gość chodący po ulicach
mnie najbardziej denerwuje to, że kobiety wmawiają sobie, że są "kobiece" a nie przy kości

ale to co widzimy zależy tez od naszej postawy podam przykład: mam 168 cm wzrostu kiedy ważyłam 72 kg widziałam na ulicy same piękne szczupłe laski - i pojawiał się żal złość zazdrość i masa innych negatywnych uczuć i myślałam wtedy: O Boże wszystkie takie piękne i szczupłe a ja takie monstrum potem zaczęłam się odchudzać i kiedy doszłam do wagi 62 kg i już bylo wyraźnie widać różnicę to zaczęłam myśleć: kurde, nie jest tak źle, jest wiele lasek grubszych ode mnie, właściwie to mało jest takich na prawdę szczupłych i ładnych teraz kiedy od 8 miesięcy ważę 56 kg i już sie do tego przyzwyczaiłam, mam nowe ciuchy i czuję się świetnie w swojej skórze, nie mam już kompleksów, to widzę, że na ulicy jest pełno ładnych, szczupłych, zadbanych dziewczyn, ale teraz wiem, że jestem jedną z nich :) punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) dlatego ja widzę na ulicy szczupłych dziewczyn 9,5/10 :P