Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawałek kurczaka

zasiłki w anglii

Polecane posty

Gość kawałek kurczaka

smutne to jest, ze Polacy jada do Anglii po zasilki... Czemu mamy taka zjeba** politykę w PL, ze nawet tego nie możemy dostać od naszych? :|

Gość niech tam zostana
teraz to strach pojechac tam turystycznie,bo kazdy mysli,ze nasi jada tam tylko pracowac.Zalosne emigranckie scierwa,przez ktore nad brytole znienawidzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kawałek kurczaka
nie mow tak - lepiej spojrz na nas - jaka PL beznadziejna tu nic nie ma

Gość faafmmm
Co nie zmienia postaci rzeczy, że nasi rodacy najchętniej żyli by z zasiłków, bo pracować się nie chce. Zresztą kto wyjeżdża - tym, co tu nie wyszło, nie mają pracy itd, słowem życiowi nieudacznicy albo lenie i niebieskie ptaki.

faafmmm -----> ty nie wiesz co ty pleciesz. Z pewnością jesteś kawalerem, zarabiasz ok. 1200 zł., mieszkasz z rodzicami, nie płacisz rachunków i życie twoje jest kul. A teraz pomyśl sobie, że w dalszym ciągu masz to wszystko ale do tej sielanki dochodzi ci jeszcze żona i conajmniej jedno dziecko. Życie z rodzicami pod jednym dachem na dłuższą metę jest nie do zniesienia a tym sposobem dochodzi ci jeszcze kupno nowego mieszkania. Zarabiasz 1200 i z tej pensji opłacisz rachunki, wykarmisz rodzinę, odziejesz ją w szaty. Jeśli według ciebie tak powinno wyglądac godziwe życie przeciętnego Polaka to ty sobie zostań w tym kraju a ja ci życzę powodzenia.

Gość niech tam zostana
anette: dlaczego mam sie liczyc ze slowami? Prawda boli? Nieywksztalcona prostaczko,ktora musiala za chlebem jechac na Wyspy.Pamietaj,tam ZAWSZE bedziesz obca i traktowana jak niewolnica,obgadywana,inna.Zostaniesz emigranckim scierwem:) ta-ta 🖐️ u uneducated piece of scum :D

Widzę, że doskonale znasz tę sytuację z własnego doświadczenia. Tak sie składa, że moje wykształcenie jest na poziomie a niejeden Anglik jest głupszy od przeciętnego Polaka. Chleba mi w domu nigdy nie brakowało a kraj opuściłam z chęci posiadania jeszcze wyższych dóbr materialnych niż posiadałam. Tu leżę sobie brzuchem do góry i nie martwię się o przyszłośc.

Gość ptasznik
ja w anglii jestem od wielu lat i żal mi serce ściska gdy słysze co sie teraz dzieje w polsce. jest coraz gorzej bo polska polityka jest do dupy.

Gość tez mysle o wyjezdzie do Angli
ponoc kazdy tam jedzie po zasilki, od Ruskiego, po Murzyna i Chinczyka dlaczego taka gratke przepuscic? chyba glupim trzeba byc

Gość kewlaid
anette_123 długo juz w anglii jestes ???? w jakiej branzy pracujesz ???? dobrze znasz angielski ??? mialas tam juz kogos kto Ci pomogl czy tez pojechalas na wlasna reke ??? pytam bo sam zaczynam coraz czesciej myslec o wyjezdzie na wyspy. . . skonczylem LO i po roku studiow na kierunku > administracja :o < stwierdzielem ze to raczej nie ma tu w pl przyszlosci dla mnie :o czy skoncze studia czy nie to w moim regionie i tak na srednia krajowa nie ma co nawet marzyc :( iiii tak mysle o wyjezdzie do Anglii ;) jak Ci sie tam zyje :D :D :D