Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaczka seksu

ozieble kobiety!!!! ile was jest?

Polecane posty

Gość badaczka seksu

jestescie same takie? macie takie kolezanki? jak sobie pomóc?

nie ma kobiet oziębłych, są tylko beznadziejni faceci, którzy nie potrafią znaleźć tego guzika w ciele kobiety, który uruchamia seksualność, najcześciej jest to łechtaczka, naukowo clitoris

Gość badaczka seksu
a Ty u kazdej potrafisz znalezc ten guziczek?

nie wiem, w swim życiu miałem tylko 5 kobiet, u dwóch potrafiłem, bo zostali moimi żonami, u innych, chyba bym bnie potrafił, Casanova, rodzi się raz na dwieście lat.....

Gość kukukukuuu
nigdy nie miałam orgazmu, ale czy jestem oziębła? uwielbiam sex; sprawia mi on wiele przyjemności, uwielbiam kochać się z moim mężem, sprawia mi radość "robienie mu dobrze". Mój facet też się ogromnie stara (co nie znaczy że wszystko robi na siłę), próbuje znależć te moje punkty i nic. Dodam że sama sobie też nie mogę zrobić dobrze. I co? wcale nie płaczę, bo sam sex w sobie uwielbiam!

Gość roman 4
ja znalem cztery i juz nie sa oziemble :classic_cool:

Gość faafmmm
Blondyn, nie pieprz. Łechtaczka to nie główka od szpilki, żeby były problemy z jej odnalezieniem. Jakiś procent kobiet jest oziębłych w z róźnych przyczyn, istenieje nawet coś takiego jak "trzecia orientacja" czyli aseksualność (to dotyczy też mężczyzn zresztą).

Gość badaczka seksu
faceci maja jednak łatwiej

bo podczas kochania, trzeba się skupić na tym co się robi, w chwili zespolenia, a nie błądzić myślami, po pracy, czy zakupach, albo innym temacie, można wtedy zaruchac się na śmierć, i nic z tego nie będzie. Moja luba ma taką motodę, jej zdaniem niezawodną. Kiedy orgazm jest tuż, tuż, a nie może wskoczyć, to nasza ulubiona pozycja na jeżdzca, i ona sama reguluje sobie głębokość, częstotliwość ruchów frykcyjnych, i strzela wtedy napewno. A orgazm , żona ma zawsze, jak spuszczam się do środka i czuje jak sperma napełnia pochwę, zawsze, ale to tylko nasze intymne tajemnice

Gość co konkretnie ci dolega
żabo, nie seksujesz sie wcale?

Gość dojrzałakobietaaa
Do 30 byłam oziebła, potem coraz mniej a po 40 jestem wulkanem seksu :D:D Tak na ogół bywa. Poczekacie do 40 i bedziecie miały satysfakcję

Gość gość
??

Gość gość
ja mialam slabego partnera

Gość gość
Moją obecna kobieta jest oziebla ... I powiem wam ze mnie to niszczy od środka kocham ja ale gdy za każdym razem widzę jej twarz nie zmacona chodzby odrobina podniecenia zaczynam czuć sie jak kupa g**na juz nie potrafię sobie z tym poradzić ( z innymi kobietami nie miałem tego problemu co robić?

Gość gość
Zmienić. Nie żenić się bo po ślubie i wulkany seksu robią się ozięble.