Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysienka-ta malutka

zatrzymanie miesiaczki--co robic?

Polecane posty

To juz 50 dzien a miesiaczki dalej nie ma. pierwszy raz mi sie to zdarza. bylam u ginekologa i ciaza wykluczona, poza tym nie mam zadnych objawow w stylu bolu piersi czy inne. lekarz przepisal mi tylko zastrzyk na wywolanie miesiaczki i powiedzial, ze jesli mam nieregularny okres to trudno:(( Od niedawna staram sie z mezem o dziecko tez mu to powiedzialam i on odpowiedzial, ze jesli do 4 miesiecy nie bedzie rezultatow to by sie zglosic. Ja sie zaczynam przerazac szczegolnie tym brakiem okresu, czy przypadkiem nie jest to cos powaznego.

Gość otes
mam identycznie jak ty...identycznie nie mam okresu ponad 50 dni; /

No ja po prostu nie wiem co robic. Myslalam, ze moze to brak ruchu to oddwoch dni praktycznie biegam po miescie by sie rozruszac i nic. Nie mam zadnych objawow czy to miesiaczkowych czy ciazowych. po prostu nie wiem co robic.

moze ktos jeszcze?

Gość otes
j w suemeie juz sama nie wiem;/ niby boli mnie buch czuje jakbym mial adostac..i nic..;/do tego pekla mi tydzien temu gumka..co praeda na pocztaku zouwazylam ...ylam u gina i powiedzial ze w ogole wqyglada to tak jakbym ie miala owulacji...a ja rwlasnie w ten dzien co pekla mialam duuzo sluzu...qrde juz sama nie weim juz swiruje.;/ i gdzie ten okres;/

Gość otes
tylko my z ta roznicas ze ja nie bardzo chce zajsc w ciaze:] a Ty chyba tak: ) aa w ogole to ze tak zapytam w ogole si ene zabezpieczacie...?

Gość otes
tez dziwne zenie mozesz zajsc..jak sie nie zabezpieczacie..zycie niesparwiedliwe jest tym co nie chca jest dane a tym co chca niue;/ ech..jja ide spac jutro przrczytam co napisalas ...

Mysmy dopiero od niedawna zaczeli starania wiec na razie ciezko mowic o niemoznosci zajscia. Po prostu przezilam sie tym brakiem miesiaczki. Mija 50 dzien i nic. Zero objawow, zero niczego. Dostalam na razie recepte na zastrzyk by wywolac okres. Pierwszy raz sie to u mnie zdarza, mialam nieregularne okresy ale max 40 dni.

Gość kasia1982
u mnie jest podobnie pekla nam gumka praktycznie w srodku cyklu dzis mija 36 dzien cyklu a mnie tylko pobolewa podbrzusze i przy wysilku ten bol sie nasila ale okresu nie mam jak zwykle przed @ wyszły mi wszystkie mozliwe pryszcze na gebusi :) wczoraj zrobilam test i okazal; sie negatywny.....ale caly czas sie schizuje do tego wmaawiam juz sobie ze to napewno ciaza!!!!!!

Gość otes
wez ten zastrzyk....a napewno sie pojawi..wiesz przyczyn moze byc miliony......jak wezmies zzastrzyk to na pewno soie pojwi;) do kasia 1982- no to widziszkasiu mamy dooooslownie taki sam poblem;) tylkoz eja okresu ie mam juz od 2 lipca;/ ja juz tez wychodze z siebie.;/a bralas cos cos jak pekla ci gumka? escapelle postinor?

Gość kasia1982
do Otes uspokoj sie i nie przejmuj.....nic nie bralam nie mialam zamiaru.... przed chwilka zrobilam sobie ciepla kompiel wypilam lampke szampana przytulilam sie do swojego Misia i poczulam ciepełko :) od kilku minut mam okres :) :) :) ty tez dostaniesz naj ważniejsze to sie nie stresowac :* pozdrawiam :*

Gość otes
ciesze sie kasiu :)) teraz ja czekam: ) milego dnia zycze:) ja uciekam do pracy:)

Gość bede twoja pania
hej. ja niestety tez mam ten problem. zatrzymala mi sie miesiaczka a w ciazy nie jestem. ginekolog przepisal mi prontogest ktory ponoc stymuluje okres. jest to zastrzyk i po nim mi powinien przyjsc okres.