Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogóras

usunięcie tatuażu

Polecane posty

mam tatuaze na lewej ręce (prawie całej) i już nie moge na nie patrzeć chodze z nimi jakies 15 lat i mam dosyć. Bardzo bym chciał je usunąć wiem, że jest metoda chirurgiczna i laserowa czy ktos z was usuwał tatuaże i jaki był tego efekt??? czy sa jakies skutki uboczne usuwania laserowego ??? a i najwazniejsze ile kosztuje taka przyjemność usuwania chirurgicznego i laserowego. Proszę nie piszczcie mi tylko \" po co robiłes jak teraz chcesz usunąc ??) Bo byłem młody i głupi !!!

Gość jupppiiiiii
ja właśnie dlatego sobie nie robie tatuażu a bym chciał ale wiem dobrze że po roku czy dwóch poprostu mi się znudzi tatuaż.

Gość dotinn
Teraz spokojnie można usunąć taki tatuaż pomocą lasera albo specjalnego zabiegu plastycznego. Wiadomo, że nie będzie to zbyt przyjemny zabieg, ale przy zastostowaniu znieczulenia powinno być ok :)

Gość klassi
Owszem, teraz to nie problem. Ostatnio słyszałam, że całkiem nieźle w tym temacie całkiem nieźle radzi sobie ten wrocławski doktor Kratochwil od chirurgii plastycznej. Ponoć jest dobry w usuwaniu takich rzeczy jak i blizn.

Gość mikimouse
ja tez mysle o usuniecie swierzego tatoo. ma ktos jakies doswiadczenie??