Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 :O a przecież nie zamknę okna bo się uduszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrum.chrum 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Off, działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ale nie mam jestem nieprzygotowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klejfisz Napisano Sierpień 20, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie działa Napisano Sierpień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Mnie tam nic nie atakuje, za to wczoraj w nocy cos mnie w prawą dłoń dziabnęło. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Sierpień 20, 2008 myślałam, że ufo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 wolałabym ufo... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ja też, przynajmniej nie gryzie i ładnie wygląda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 20, 2008 moze owin sie firana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 :O najgorsze że podstępem siadają i ich nie czuć moze owinę się czymś na kształt zwoju... ale głowa mi będzie wystawała czy tak czy tak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 20, 2008 hehe a po co ma Ci glowa wystawać :D przez firane mozna oddychać...zrob tylko otwory na rece cobyś klikać mogla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 własnie ręce mam pogryzione :o o! moze naciągnę rękawice gumowe zawczasu wklepując krem do rąk na głowę kominiarkę a na oczy okulary przeciwsłoneczne... oszczędzę firankę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Raid też działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Sierpień 20, 2008 :D mam nadzieje ze sama w chacie jestes bo z ta kominiarką na glowie mozesz narazić sie na uszkodzenia wieksze niz wyrzadza ci owdy :) jak ktos z domowinkow potraktuje Cie jak zlodzieja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idiotka do kwadratu. Napisano Sierpień 20, 2008 a mi wczoraj pogryzly w uda i lydki chaammmmyy niemyte no... ale jednego zabiłam i oddałam mą cenną krew... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idiotka do kwadratu. Napisano Sierpień 20, 2008 on mi odał nie ja jemu.. xP jak ja piszę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ale ja nie mam nic anty...:O kątem oka obserwuję kryminalne zagadki na axn i strasznie się boję bo jestem sama w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach