Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusiowata

Czy faceci mogą byc zazdrosni o nieatrakcyjnych wielbicieli?

Polecane posty

Gość trusiowata

Zastanawia mnie czy moj facet jest zazdrosny o jednego kolesia ktory jest nieatrakcyjny i wie ze mi sie raczej nie podoba i ktory mnie neka, przychodzi do mnie, kupuje mi kwiaty itp ? Jak myslicie?

sądze, że może, chociaż rzeczywiście jest tak, że nie o każdego jest się w taki sam sposób zazdrosnym. Przynajmniej u mnie w związku wyraźnie to widzę. Często sama wiem, kiedy mogę pozwolić na to, żeby ktoś tam mnie w jakiś sposób adorował ;) czy okazywał względy, a kiedy muszę to urwać natychmiast, zakończyć niemal w zarodku, bo wzbudzi to zazdrość w moim partnerze

Gość trusiowata
Ja tego nachalnego wielbiciela nie potrafie ujarzmic :) I teraz nie wiem czy moj mezczyzna moze byc o niego jakos w glebi zazdrosny. nic w sumie nie mowi na ten temat, czasem sie smieje z jego akcji i to wszystko. Ale czy to nie sprawia ze moze byc zazdrosny i w jakis sposob miec czujnosc na to co ja o nim mysle itp.

każdy rozsądny facet zawsze ma czujność :) - to normlane, ale akurat w to, że sie śmieje z pewnych rzeczy jestem w stanie uwierzyc, bo u mnie bywa podobnie. Dokąd będzie widział, że masz do tego dystans, że nie jestes zainteresowana tamtym, to mysle, że będzie ok, chociaż czas nie jest tutaj bez znaczenia. Jak się to będzie za długo ciąglo, to może nie tyle zrobi sie zazdrosny, ile zacznie go to po prostu wkurzać - tak to najczęsciej wygląda ze zbyt "wytrwałymi" adoratorami ;)

Gość korotnicki
nieatrakcyjni też mają chętne penisy

mogą być zazdrośn i bo oni nie mają świadomości braku atrakcyjności innych facetów;)