Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziooona

Palet Clubbing Colection to syf.

Polecane posty

Gość Zawiedziooona

Witam. Mam ciemne włosy,dwa razy farbowane na czarno. Wczoraj rozjaśniałam włosy od spodu najmocniejszym rozjaśniaczem,który wybielał o 12 tonów,wyszedł taki ciemny blond,gdzieniegdzie jaśniejszy...więc poszłam do drogerji i kupiłam tą szałową FARBE PALET XXL CLUBBING COLECTION efekt rozjaśniania miał być prawie na biało, kupiłam 'czysta platyna' nawet z ciemnego blondu miał wyjść dość jasny blond. Trzymałam zgodnie z czasem i miałam starannie i równomiernie rozjaśnioną. Rozjaśniło mi tylko końcówki,a reszta jest rudo brązowo blond jakbym miała balejaż ;/;/ dziewczyny nie dajcie sie na to nabrac to tylko pienadze wyrzucone w błoto. A tak nawiasem wiecie jak moge rozjaśnić te włosy?

Gość Zawiedziooona
starannie i równomiernie nałożoną*** poprawiam i drogerii** sory szybko pisałam

Gość uppupupuppupuppu

Gość blackcat
każdy wie że farby tej firmy to syf - nawet fryzjerzy boją sie ruszać włosy farbowane tymi farbami :o

Gość blackcat
aha - i takie rozjasnianie (z czarnego na blond) to tylko fryzjer dobrze zrobi :o Te wszystkie "domowe" farby nie dadzą takiego efektu :o (by nie spalic włosów)

Gość Zawiedziooona
JA kupywałam rozjaśniacz w profesjonalnym salonie fryzjerskim

Gość lepiej byś na tym wyszła
finansowo i z korzyścią dla kondycji i urody włosów, gdybyś se poszła do fryzjera :P