Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka MJ

Fani Michaela Jacksona ... łączmy się !

Polecane posty

Gość fanka MJ

Witam :) Od zawsze byłam wielką fanką MJ ... i choć teraz już mi trochę przeszło to nadal twierdzę, że ten człowiek przejdzie do historii świata. Chciałam utworzyć topik dla byłych i obecnych fanów Króla Popu i dzielić się z Wami zdaniem na jego temat, wymieniać piosenki, które się Wam najbardziej podobają :) Zapraszam :)

Gość dramat i masakra
thriller beat it don't stop till you get enough:classic_cool: scream swego czasu zajechałem parenaście kaset magnetofonowych na śmierć:P

Gość fanka MJ
Witaj :) Cieszę się, że nie wszyscy zapomnieli o tym artyście :) Ja bardzo lubię jego wszystkie piosenki a najbardziej to : - "Will You Be There" - "Man In The Mirror" - "Smooth Criminal" - "The Way You Make Me Feel" Smutne jest, że Michael tak skończył ... tzn. jako bankrut i człowiek legenda ... mógł jeszcze zaskoczyć świat kilkoma hitami :(

Gość sdfvsdfsw
oj wogolwe to jest/byl czlowiek historia. co piosenka to hicior. nawet czlowiek niezainteresowany zna prawie kazdy jego utwor, a jak nie to na pewno wiekszosc.

Gość fanka MJ
Ja to już byłam kompletną maniaczką :) miłam wszystkie albumy, pełno gadżetów i cały pokój wytapetowany plakatami MJ :) Teraz już jestem dorosła i mam własną rodzinę, ale jak słucham tych starszych utworów Jacksona to aż łezka się w oku kręci ...

Gość fanka MJ
koreczek ... dzięki za stronkę :)

Gość koreczek_007
Nie ma za co :) Musimy sobie pomagać

Gość sdfvsdfsw
jja za dziecka go po prostu bardzo lubilam. za to teraz za nim szaleje, albomu wszystkie od podszewki poznaje dopiero teraz, ale mam radosc.

Gość fanka MJ
Podnoszę temat :)

Gość Chorąży Torpeda
A mi się podoba Duet MJ PMcC w utworze "say say say..."

Gość Amelia14
Mimo że ja dopiero poznałam Michaela na początku tego roku i niektórzy tego nietolerowali to ja porostu takich osób nie słucham i uważam że Michael zawsze będzie ze swoimi fanami blisko.

Gość Amelia14
Najlepsze piosenki Michaela to: (wg mnie) Keep The Faith, Earth Song,Invincible, Unbreakable,