Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowax

BARDZO PROSZE O RADE

Polecane posty

Facet jest trochę chory, bez przesady, to nie jest normalne żeby tak Cię ograniczał. WYJDZ Z KOLEZANKAMI I KONIEC. ejj bez jaj. z dziewczynami się o czym innym gada. Nie wyobrażam sobie że umawiam się z kumpelami na babski wieczor, wszystkie przychodzimy same a jedna zabrała chlopaka bo biedactwa zostawić nie moze bo sie obrazi ;P chore.

z resztą dla każdego trzeba mieć czas. jak jej przyjaciółka bedzie chciala sie jej zwierzyc bo bedzie miala problem to tez ma isc z facetem? :P

Gość Zastanów się ...
co za problem żebyś poszła z nim i ze znajomymi na ta samą imprezę ? Pamietaj wszystko działa w 2 strony, ty idziesz ze swoim towarzystwem, on pójdzie ze swoim ... i jak myslisz co z tego wyniknie ? Nie potrzeba mieć dużo wyobraźni żeby wiedzieć że WIELKIE NIC Chodzicie ze sobą, więc macie wspolne towarzystwo i bawicie się ze wspolnymi znajomymi. Oczywiście ty możesz spotkac się ze swoimi koleżankami, on ze swoimi kolegami raz na jakiś czas ...

Gość ojojjjjjjjjj
bylam z chlopakiem...piescilismy sie... i on doszedl... i poziej znow mnie piesicil...czy on mogl miec sperme na palcach i czy moge zajsc w ciaze??blagam o pomoc.I mam jeszze jedno pytanie nie doszlo miedzy nami nigdy do stosunku nigdy tez tego nie robilam tylko pieszzoty...czy ja moge juz ie byc dziewica??skad mam wiedziec czy jescze jestem?blagam o pomoc z gry dziekuje

Gość gość
jfF3zj7zQnbfmGcWF3A23pAS