Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie nie mam pomysłu

na makijaż

Polecane posty

impreza: weselisko kreacja: sukienka w kolorze groszkowo-pistacjowym dodatki - srebrzyste ja: blondynka (naturalna) z szaroniebieksimi oczami i ciemną oprawą oczu, trochę opalona jeszcze jaki makijaż będzie tu pasował?... i jak pomalowac paznokcie (u rąk i u nóg), będę miała srebrzyste sandałki... Pomóżcie bo nie wiem, czy klasyczny frencz z ew srebrnym czymś, czy mocna czerwień... I jakie cienie, eh, kupiłam, bo ładnie mi w tej sukience, ale żeby dograć całość, to już tyle talentu nie mam. Pomoże mi ktoś? :)

Paznokcie to moim zdaniem zdecydowanie francuski, będzie elegancko :) A oczy to szczerze nie wiem, napewno jakiś delikatny kolorek, bo skoro wszystko masz jasne to nie ma co robić ciemych oczu bo może to głupio wyglądać, moze jakiś beżyk, żeby było naturalnie, albo coś spróbowac w kolorze jasnej zieleni czy czegoś tego typu

dzięki, dobra kobieto :) w beżowych cieniach średnio mi jest, może faktycznie coś pod kolor sukienki..... chyba rzeczywiście skuszę sie na frencz..

moim zdaniem cienie brazowe by pasowaly-smokey eyes cieniami nie perlowymi a matowymi, to taki neutralny makijaz, pasuje praktycznie do wszystkiego i na kazda okazje :) usta jakims delikatnym blyszczykiem, podkreslone policzki, ladnie wytuszowane i podkrecone rzesy

Gość zupęłnie nie mam pomsłu
to czeka mnie szybki kurs makijażu smoked eyes :) Nigdy nie robiłam

Gość gość
1P2md4Eb6oeZ1X2in3J3A8K2