Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudna ściana

Dzisiaj mam urodziny...

Polecane posty

Gość brudna ściana

i je przegrywam siedząc na kafe. Tylko ojciec złożył mi życzenia, nie robię imprezy bo nie mam dla kogo i jak co roku spędzam je przed komputerem. Z roku na rok jestem coraz brzydsza i głupsza, a to dopiera jeebana "osiemnastka". Aż się boję o to, co może być za kilka lat.

Gość samanta lisiczka to ty
? :P (żart, ona ma 15 lat więcej) w kazdym razie happy birthday kimkolwiek jestś 🌻

Ja urodzin nigdy nie wyprawiałam. Życzenia składają mi rodzice, siostra i mój facet :) w dupie mam imprezy, po co mi to? :)

Gość MAJAKAKTUSEK_____=_=
Wszystiego najlepszego w takim razie... nie smutaj sie:)

nie klnij, to że masz 18 nie znaczy, że już Ci wolno, po prostu nie pasuje ;) więc składam Ci następujące życzenia życzenia: aby następne lata były dla Ciebie obfite w przyjaciół i miłość; abyś zrealizowała swoje marzenia i los był dla Ciebie łaskawy 🌼 wczoraj miałam urodziny i spędziłam je latając po lekarzach..o wiele bardziej beznadziejne urodziny niż spędzone na kafe :D hmmmm chociaż..przystojny pan dr mnie osłuchiwał :D

Gość brudna ściana
Dziękuję, chociaż nie spodziewałam się że kafeteriusze będą tacy mili :-)

sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam, jescze raz jescze raz niech zyje, zyje nam ... Niech jej gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie, nigdy nie zagasnie ... Za zdrowie wszytscy walna lampke szmpana :D wieczorkiem :D Wszytskiego najlepszego :)

Chociaż Twój tata pamiętał o Tobie :) Ja również składam Ci życzenia wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka bo ono najważniejsze :) Dużo radości z tego co masz :)